Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

MADONNÁVAL AZ ÁGYBAN
Madonna 1991-es koncertkörútja (The Blond Ambition Tour) alatt a kamerák mindenütt jelen voltak. A dokumentumfilm, amely inkább egy, a sztárok sokszor kaotikus életét kézzelfoghatóvá tevõ görbe tükör, elkíséri Madonnát a színpadra (színes felvételek), de ugyanúgy bepillantást enged a kulisszák mögé is, bemutatva az énekesnõ mindennapjait, örömét, félelmeit (fekete-fehérben). Madonna akkori imázsához hûen néhol közönséges, néhol viszont nagyon megható.

truthordare


A turné madridi állomásán Pedro Almodóvar egy party-t rendezett a tiszteletére, ahol természetesen Antonio is jelen volt. Madonna már két éve epekedett Antonióért, és nagyon szeretett volna találkozni vele. Úgy tervezte, hogy meghódítja a színészt, csak éppen nem vette számításba, hogy Antonio már nõs, ráadásul Ana is ott volt a party-n ...


truthordare
Antoniónak fogalma sem volt arról, hogy õ is benne lesz a filmben, amikor elment a party-ra. Az ital is szépen fogyott azon az estén, így utólag nézte vissza, hogy mit is mondott ... Madonnának engedélyt adott arra, hogy felhasználja az anyagot, miután Anával jót nevettek a felvételeken.truthordare
1996-ban az Evita címû film kapcsán újra találkozott Madonnával. Amikor a forgatás Budapesten zajlott, Antonio így nyilatkozott a Madonnával az ágybanról a Friderikusz-showban:

„Csak egy vicc volt ... elégedett voltam, hiszen ingyenreklámot kaptam. Hirtelen egész Amerika azt kérdezte, hogy ki ez az Antonio Banderas ...”


Természetesen ez a dokumentumfilm egy hatalmas reklámfogás volt. Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy találkoztak ezután többször is, és hozzásegítették egymást az Evita szerepeihez.<< Vissza a -Ha túl sokat akarsz tudni- oldalra.