Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

RÓLA MONDTÁK


img

Arne Glimcher

„Nincs az a nõ, férfi, vagy állat, akit ne venne le a lábáról azonnal.”
(Rendezõ, A mambó királyai)


img

Anthony Quinn

Fia, Alex emlékszik vissza:
„Az apám és én együtt néztük az Evitát. És sosem felejtem el, hogy az apám a film végén hozzám fordult, és ezt kérdezte: Fiam, akarsz valamit tanulni a színészetről? Figyeld ezt a pasast! Tehetsége van.”


img

Javier Bardem

„Abban a szerencsében volt részem, hogy láthattam őt a színpadon a Nine-ban, és fantasztikus volt. Az előadás után oda tudtam menni, hogy köszönjek neki, és teljesen letaglózott az energiája. Uralta azt a színpadot, és ez elég nehéz feladat. Nem tudom, mi lesz a filmváltozat sorsa, de senki nem tudja Antonio Banderastól elvenni a helyét, vagy pozícióját ebben, vagy másban sem, hiszen ő egy úttörő. Amit tett, az minden utána jövő színész számára nagy szívességet jelent. Ő volt közülünk az első, aki fogta a bőröndjét, elment egy idegen országba anélkül, hogy beszélte volna a nyelvét, és karriert csinált. Ez az, amiért nagyon-nagyon hálásnak kellene lennünk.”
„Hálásnak kell lennünk Antoniónak azért, hogy kinyitotta előttünk a kapukat. Nem könnyű összepakolni és elmenni egy olyan országba, aminek még a nyelvét sem beszéled. Csak kevés ember ismeri el azt, amit Antoniónak meg kellett tennie. Spanyolországban mi mindig megvédjük a mieinket, de vannak olyan emberek is, akik nagyon aljasak. Akik kritizálják Banderast, azok vért izzadnának, ha meg kellene szólalniuk angolul.”


img

Edward James Olmos

„Hihetetlenül nagy utat tett meg, és nem csak azért, mert mindkét nyelven produktív színész, hanem mert képes véghezvinni amit akar, és befektetni a saját filmjeibe...Híven tükrözi mindazt, kik vagyunk mi latinok.”


img

Radha Mitchell

„Azt kell, hogy mondjam, Antonio egy alulértékelt színész. Van benne valami zseniális. Mindig hozzátesz valamit, megfűszerezi a jelenetet valami kis dologgal - ez nagyon latinos.”
(Együtt játszottak: A kód)


img

Eva Cobo

„Antonio imádja a családját, akik stabil alapot és támogatást biztosítottak egész élete és karrierje számára. Nagyon családcentrikus ember.”
(Együtt játszottak: Matador)


img

Ron Nyswaner

„A film még jobb lehetett volna, ha Antonio Banderas még többet lett volna benne. Valójában, úgy gondolom, bármelyik film jobbá válna, ha benne lenne.”
(Forgatókönyvíró, Philadelphia)


img

Tom Hanks

„Ha máshogy lennének a dolgok, Antonio lenne az egyetlen, akiért elhagynám a feleségem. Amikor a Philadelphia kijött, szöget ütött a fejembe, hogy a világon a nõk 95 százaléka engem irigyelt, és azt hiszem, körülbelül a férfiak 17 százaléka is. Antoniót bárki könnyen tudná szeretni.”
(Együtt játszottak: Philadelphia)


img

Jeremy Irons

„Antonio csodálatos, nagyszerû színész, mindenekelõtt azért, mert olyan túláradó energiával van megáldva, ami megérinti az embereket. Imádja a munkáját és óriási szenvedéllyel dolgozik. Az egyik legszenvedélyesebb színész, akit ismerek.”
(Együtt játszottak: Kísértetház)


img

Meryl Streep

„Nagyon érzékeny és intelligens személyiség.”
(Együtt játszottak: Kísértetház)
img

Anne Rice

„Antonio Banderas az egyik legszebb férfi a világon, szemlátomást az egyik legszexisebb. És történetesen nagyon jó színész is - valaki olyan, akit talán soha nem ismertünk Amerikában - a „latin szeretõ”, a rettenthetetlen pisztolyhõs, a komédiás, a szépfiú, a vámpír csábító. Ôstehetség.”
(Bestseller-író, Interjú a vámpírral)


img

Neil Jordan

„El tudja érni, hogy a színpadiasság mûködjön a filmen is, erre a legtöbb színész nem képes. Mivel az emberek gyakran leragadnak a külsejénél, könnyen elfelejtik, hogy õ egy mérhetetlenül tehetséges színész.”
(Rendezõ, Interjú a vámpírral)


img

Sarah Jessica Parker

„Antonio nagyon vonzó férfi, de nem a külseje miatt, hanem az érzelmek miatt, amiket minden egyes arckifejezésével és nézésével közvetít.”
(Együtt játszottak: Miami rapszódia)


img

Rebecca DeMornay

„Antonio nem veszi magát annyira komolyan, mint a legtöbb amerikai színész. Nem azért, mert nincs tudatában annak, hogy vonzó férfi - hiszen nem hülye -, hanem mert nem tulajdonít ennek nagy jelentõséget.”
(Együtt játszottak: Óvakodj az idegentõl!)


img

Paul LeBlanc

„Ô tényleg isteni - és tiszteletben tartja a véleményemet. A személyes varázsa sugárzó, és hihetetlenül sármos. Csodálatosan nagylelkû és kedves - a 10 évvel ezelõtti Mel Gibsonra emlékeztet.”
(Oscar-díjas sminkes, Zorro álarca)


img

Meg Ryan

„Antonio imádnivaló.”
(Együtt játszottak: Anyám új pasija)img

Frank Miller

„Muszáj valamit találnom ennek a fickónak. Ezelőtt még soha nem találkoztam vele. Bámulatos a pasas. Tehát most végignézzük a karaktereket, és megnézzük, hova illene bele.”
(Képregényrajzoló, együtt dolgoztak volna: Sin City 3)


img

Mike Myers

„A következő életemben Antonio Banderas akarok lenni. Ő mindent érdekessé tesz.”
„Azt hiszem, beleszerettem Antonio Banderasba. Férfias rajongással.”
(Shrek hangja)


img

Erin O'Connor

„Amikor Antonio megjelent a színen, mindenki elhallgatott. Nagyon karizmatikus személyiség.”
(Együtt dolgoztak: Marks & Spencer-reklámfilm)


img

Richard Kohler

„Már 1982 óta, amikor a Szenvedélyek labirintusa című Pedro Almodóvar filmben kezdett, figyelemmel kísérem a filmjeit. Nemcsak színész, hanem a United Nations Development Program nagykövete is. Nagyszerű személyiség, szerény és kedves, tényleg jó ember!”
(Fényképész)


img

Alina Fernández

„Remélem, ő fogja játszani az apámat. Imádom az elképesztő karizmáját, van mersze hozzá, hogy tökéletesen eljátssza a szerepet.”
(Fidel Castro lánya)

További idézetek, kritikák: a Nine musical aloldalon.
Ide kattintva olvasható.<< Vissza a -Ha túl sokat akarsz tudni- oldalra.