Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

A SZÍNÉSZNÕK ANTONIÓRÓLkep
Mary Stuart Masterson (Luisa, Guido felesége)

„Antonio hihetetlen. Mindenekelõtt elképesztõen tehetséges és okos. A legtöbb ember nem is tudja, milyen intelligens ez a férfi. És mindemellett nagyon bájos, nyílt, segítõkész és vidám ember. Ha bárki máshoz hozzá kellene mennem a férjemen kívül, õ lenne a következõ a sorban!”

kep kep
kep
Laura Benanti (Claudia, Guido múzsája)

„Mulatságos, hogy az emberek azt gondolják, hogy õ egy macsó. Egyáltalán nem az. Olyan, mintha a vicces bátyám lenne. Két lábbal a földön áll, igen nagyvonalú, édes és nemeslelkû. Egyike a legtehetségesebb színészeknek, akikkel valaha együtt dolgoztam.”


kep kep
kep
Jane Krakowski (Carla)

„Nagyon jól szórakozunk együtt. Mindenben benne van, amit csak kitalálunk, és õ a legkedvesebb, legaranyosabb, legnagyvonalúbb férfi, és nagyon tehetséges. Mindenkit le fog taglózni. És még énekelni is tud!”

Jane a Regis & Kelly Showban:
„Imádok mindennap próbálni. Kell ennél többet mondanom? Minden nap bolondozhatok Antonióval. Észrevettem, hogy egy puszit, vagy egy kedves pillanatot minden nap megoszt mindannyiunkkal. Ilyenkor féltékeny leszek és azt mondom: héjj ... nekem kellene itt a szeretett nõnek lenni! Egy napon, a próbák alatt engem kellett megcsókolnia, és az én nevemet kellett szólítania. De õ egy másik nevet mondott, akit nem ismertünk ... és nem Melanie-ét. Mindannyian felnevettünk. A név Sandra volt. Rájöttünk, hogy a Nyolc és fél címû filmben volt a nõ neve. Így végre elengedtük a grabancát.”

kep kep kepkep
A szereplõk közül a legtöbb színpadi tapasztalattal a Broadway-legenda, Chita Rivera rendelkezik. Szerepe szerint egy francia filmproducer, Liliane La Fleur.

„Antonio briliáns. Annyira természetes pasi, és mindent meg akar tenni. Egy nagy gyerek, ördögi és erõteljes. Igazi családtag lett. De néha azért eszébe jut az embernek: A fenébe is! Ez Antonio Banderas! De el is felejted, amikor vele vagy, annyira mesterkéletlen.”


Bár az elõadás legnagyobb részét zeneileg nem változtatták meg az eredetihez képest, a Folies Bergeres címû dalhoz hozzátoldottak, hogy Chita tangózhasson Antonióval!

Chita nevetve meséli:

„Valakinek vállalnia kellett. A többiek kérdezték: »Ki akar táncolni vele?« Azt mondtam: »Oké, majd én,« de eléggé kelletlenül. Késõbb ... úgy táncolja a tangót, hogy ... te jó Isten! És van egy olyan pillanat, amikor kinézek a közönségben ülõ nõkre, és azt gondolom: »Õ az enyém, és nem a tiétek!« Abban a pillanatban, amikor Antonio átkarol, és én is õt, azt akarom, hogy minden nõ a közönség soraiban arra gondoljon, hogy: »Én akarok a helyében lenni.« Ez hihetetlenül nagy öröm számomra és jól szórakozom közben.”

kep kep
kep
Rosszabb dolga is lehetne Rachel deBenedetnek (Diana). A hét hat napján megcsókolhatja Antoniót.

„Antonio mindannyiunknak egy csodálatos csokrot küldött, Valentin nap alkalmából nyolc szál rózsát. Egy kártyával jött a virág, amelyen ez állt:
»Nem lennék egyedül, ha veletek tizenhatótokkal együtt lehetnék« ez idézet a darabból »és Melanie-val.«”


_______________________________________________________________


- Kritikák és díjak itt láthatóak >>

- Cikkek és dallista itt >>

- Videók és zene >>


_______________________________________________________________
<< Vissza