Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

ANTONIO BANDERAS BÁR - NEMHIVATALOS RAJONGÓI OLDAL


Köszönet / Thanks to ...

... mindazoknak, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez az oldal.

Legyen szó bármilyen támogatásról: képgyûjtés, weblap szerkesztéssel kapcsolatos tanácsok és ötletek, hírek gyûjtése, videók és filmek gyûjtése, domain névvel kapcsolatos ügyek, vagy éppen szerény személyem elviselése :)

Igyekszem tartani az ABC-sorrendet, mivel egyikük sem fontosabb a másiknál. Ha netán valakit kihagytam volna, csapjon agyon, vagy jelezze nekem!
Special thanks to the members of:


AZ OLDAL TÖRTÉNETE


A honlap a FreeWeben indult, 2006.05.29-én. Egyre több minden került fel rá, végül már idegesítõvé kezdett válni a sok reklám, meg felugró ablak ...
2008. január 18-án a FreeWebrõl elköltözve, fizetõs tárhelyen, kicsit átalakulva, saját domain névvel, de ugyanolyan lelkesedéssel folytatódik az oldal szerkesztése.
A költözés elõttig, a FreeWeb számlálója szerint a látogatottság: 7487
A Motigo térképes számlálója szerint a régi oldalra betévedtek Ausztriából, az USA-ból, Svédországból, Taiwanból, Lengyelországból, Ausztráliából és Kanadából is.

AZ OLDAL BANNEREI, IKONJAI, GOMBJAI


Ha linkelni szeretnéd az oldalt, akkor kérlek, ne direktlinkelj, hanem töltsd fel a képet a saját tárhelyedre. Köszi.
Erre a címre linkelj: http://www.antoniobanderas-bar.hu/


468 x 60

banner


banner


100 x 100

ikon ikon ikon


100 x 35

gomb gomb gomb gomb


KAPCSOLAT


email