Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

JÓTÉKONYSÁG

/dalok és CD-k: a Zenész-oldalon/


_______________________________________________________________


2012.12.24. - Ripple of Hope Awards, New York


A Robert F. Kennedy nevével fémjelzett, emberi jogokért harcoló szervezet díjátadóján, december 3-án:Képek itt láthatóak.

_______________________________________________________________


2012.11.11. - Gyermekek Estje


Október 20-án lezajlott a Los Angeles Gyermekkórház jótékonysági gálája. Előzmények a 2012.07.07-i hírnél (A kórház jótevői) olvashatóak, vagy pedig ezen az oldalon. Képek ide kattinva láthatóak._______________________________________________________________


2012.09.24. - Starlite videók


A gála egyik fénypontja volt, amikor David Bisbal felhívta Antoniót énekelni a színpadra :)Még egy videó | És még egy a DiezMinutos képeivel

Képek David Bisbal facebook oldalán

_______________________________________________________________


2012.09.03. - Starlite képek


Felkerültek az augusztus 4-i Starlite jótékonysági gála képei a galériába. Antonio és Melanie lánya, Stella ifjú hölggyé cseperedett :)
A képeken Daryl Hannah is látható. A fotók itt láthatóak.


_______________________________________________________________


2012.07.07. - A kórház jótevői


Antonio és Melanie folytatja a Los Angeles Gyermekkórház (Children's Hospital Los Angeles) támogatását.
/Forrás: a kórház honlapja/

A tavalyi év során lányukkal, Stellával együtt önkéntes akciókkal, családi és jótékonysági programok támogatásával segítették az intézményt, ezév június 11-én pedig a sürgősségi részleg számára életmentéshez szükséges berendezéseket vásároltak.

„Rendkívül inspiráló a családok és a kórházi személyzet ereje és kitartása” - mondta Melanie, „mindig szerettünk volna valami olyan ügy támogatásában részt venni, amelynek valóban van érezhető hatása [...] úgy érezzük, nincs fontosabb ügy a gyermekek ügyénél - ők a mi jövőnk.”
A Banderas-házaspár első körben 41 000 dollárt adományozott, amelyből az újszülött és koraszülött osztály vásárolt berendezéseket (ahol évente több, mint 400 újszülöttet látnak el, az állam legnagyobb ilyen jellegű programján belül). További 100 000 dollárról tettek ígéretet, támogatva a First Families elnevésű programot.

Melanie a Noche de Niños (Gyermekek Estje) gála házigazdája lesz, amely kétévente kerül megrendezésre. Annak idején közeli barátja és az intézmény szószólója, Jamie Lee Curtis mutatta őt be a kórháznak; Curtis szintén részt vett a First Families nevű eseményen, amely Banderasék Los Angeles-i otthonában zajlott május 8-án. /A fotóalbum ide kattintva nézhető meg!/

Melanie támogatja a „Holidays from the Heart” programot is, amely az anyagilag hátrányos helyzetűeknek szervez nyaralást.
Ez az élmény Antonio és Melanie lányát, Stellát is arra ösztönözte, hogy rendszeresen segítse önkéntesként a kórház munkáját, és a Banderas család továbbra is folytatja az adomány- és ruhagyűjtést a rászoruló családok számára. Sőt, Antonio unokaöccse, Javier, aki a családdal tölti a nyarat, ő is elkezdett a kórháznál önkénteskedni.

„Melanie és a családja annyira jólelkű partnerek. Hatalmas szívük van, nagylelkű és elhivatott támogatók” mondta Claudia Looney, a kórház alapítványának elnöke. „A feláldozott idejük, adományaik és aktív részvétellel jellemezhető szemléletmódjuk hatása a kórház számos területén nyomon követhető, főleg a családok tekintetében.”

_______________________________________________________________


2012.05.27. - UNDP Rio+20 konferencia


Antonio, mint az UNDP (United Nations Development Programme), azaz az ENSZ Fejlesztési Programjának jószolgálati nagykövete, a Rio+20 konferenciára hívja fel a figyelmet és hívja meg az embereket:

„A fenntartható fejlődés az emberekről szól. Munkahelyek teremtéséről, életek jobbá tételéről, miközben tiszteletben tartjuk a környezetet. A szegénység megszüntetése, a konfliktusok elkerülése, lányok és nők támogatása, és felelős kormányzó intézmények létesítése a kritikus összetevők.”Bővebben a programról.

_______________________________________________________________


2012.05.27. - Life Ball 2012, Bécs


Május 19-én, szombaton lángba borult a Rathaus - a bécsi városháza előtti téren a tűz jegyében rendezték meg idén 20. alkalommal a Life Ballt, a világ legnagyobb AIDS elleni jótékonysági rendezvényét. Többek között Bill Clinton, Milla Jovovich, Naomi Campbell és Antonio Banderas is jelen volt.

„Fight the Flames of Ignorance” (=harcolj a tudatlanság lángjai ellen!) - ez volt a mottó idén, és első ízben gyűjtöttek SMS-ben is adományokat ugandai és zambiai gyerekek számára, akik már az anyaméhben megfertőződtek. Tavaly csaknem kétmillió eurót sikerült összegyűjteni a különböző HIV- és AIDS ellen harcoló non-profit szervezeteknek.

A rendezvény szervezője, Gery Keszler szerint a Life Ball nem más mint egy érzelmi hullámvasút a gondtalan bálozás és a HIV/AIDS elleni mindennapos harc fájdalmas valósága között. Erre utal a mottója is: „Fighting AIDS and Celebrating Life” (=harc az AIDS ellen és az élet ünneplése).

/Forrás és további részletek/


Antonio 18-án érkezett Bécsbe.
Videó az érkezőkről itt látható.
Képek a Mallon az érkezésről, a show-ról és a sajtótájékoztatóról vegyesen:
1 | 2 | 3.

/Thanks KC! :) /

_______________________________________________________________


2012.04.02. - Semana Santa, Virágvasárnap


Tegnap volt a ’lágrimas procesión’, azaz a ’könny körmenet’ (teljes nevén Virgen de Lágrimas y Favores körmenet). Antonio idén is fakalapáccsal ütötte a harangot, hogy a mázsás aranyozott trónt cipelőknek, a vezeklőknek jelzést adjon.

Képek a BanderasMall-on / Thanks KC! :-) /

Pár képen Antonio öltönyben van, napraforgóval a gomblyukában: pénteken volt a helyi Rotary Klub rendezvénye, ahol öccsével, Javierrel együtt humanitárius cselekedeteiért díjat kapott. (Mi az a Rotary Club? lásd itt és itt!)


Amatőr videó, egy szerencsés jelenlévőtől:
Még videók:

ABC.es | TVSpain.tv

„Ez az a templom, amelyben a szüleim esküdtek, ez az a templom, ahol engem megkereszteltek, ahol a trónt cipelő emberek a barátaim, már gyerekkorom óta [...]” - Antonio a többi, a körmenetekben részt vevő 21 testvériséggel együtt csatlakozott ahhoz a projekthez, amellyel közel 200 rászoruló családot segítenek Málagában, olyan szupermarket létrehozásával, ahol akár 75%-kal olcsóbban lehet vásárolni.
Ez a kezdeményezés együtt fog működni az Antonio által már évek óta támogatott Málaga Egyetem ösztöndíjas programjaival és a Cudeca rákellenes alapítvánnyal is.

_______________________________________________________________


2012.02.19. - Iberostar szálloda Cancúnban


kep

Természetesen február 2-án Antonio részt vett a hotel ünnepélyes átadásán, mivel 2010 óta ő a szállodalánc arca.kepA gyermekek kizsákmányolásának problémájára hívja majd fel az Álmok könyve című kiadvány a hotelban megszálló vendégek figyelmét, amely a cég által támogatott alapítvány egy jótékonysági kísérlete. Antonio hangsúlyozta, hogy ha csak Thaiföldet nézzük, 50 ezer 15 évesnél fiatalabb kislány áldozata a szexuális kizsákmányolásnak.

Képek a galériában: Kattints ide!

_______________________________________________________________


2011.08.06. - Starlite Gála 2011, Hotel Villa Padierna (Marbella)

kepIdén ismét Antonio Banderas és Eva Longoria volt a házigazdája a jótékonysági rendezvénynek, amelyet Antonio „Lagrimas y Favores” (Könnyek és Kegy), valamint Eva „The Eva Longoria Fund” nevû alapítványa is támogat.
Humanitárius tevékenységéért Michael fivére, Jermaine Jackson díjat kapott, valamint elénekelte a Smile címû dalt is.

_______________________________________________________________


2011.04.11. - UMA, rákalapítvány - adományozás, tájékoztatóAntonio Banderas Lagrimas y Favores (Könnyek és Kegy) nevû alapítványa 130 ezer eurót adományozott ösztöndíjra a Málaga Egyetemnek (UMA), rákban szenvedõk megsegítésére, valamint a gazdasági válság áldozatainak támogatására.
„Túl sok ember látogatja a templomokat azért, hogy segítséget kérjen, szükségük van némi támogatásra, mert a helyzet talán sokkal rosszabb, mint ahogy azt hisszük.” /Diariosur/

kep kep
kep kep


Videó:_______________________________________________________________


2011.04.01. - Reggel: megállapodás, amely a rákkutatást támogatja


Antonio is aláírta a Cudeca Alapítvány (rákbetegek gondozása) és a Málaga Egyetem (UMA) közötti együttmûködõ megállapodást, amely támogatja a fejlesztési, kutatási tevékenységeket.

kep kep


A videó elején Javier is látható:_______________________________________________________________


2010.05.13. - A Titok
The Secret - ez Antonio új illatának neve.

Május 12-én szerdán, a Cervantes Intézetben mutatta be az új férfiillatot. "Minden embernek van titka, senki nem fedi fel a legbelső dolgait." - mondta a People magazinnak.
Az új illat a hetedik a sorban, amely a PUIG cég által került a piacra.Ehhez kapcsolódva a színész első fotókiállítása is megnyílt Secrets on Black címmel, amelynek képeiből hat, aláírt darabot a CharityBuzz.com-on árverésre bocsátott. A befolyt összeget jótékonysági célokra fordítják, a Broadway Cares/Equity Fights AIDS alapítvány számára (ahogy eddig is). A képek nyertesei meghívott vendégként részt vehettek a Cervantes Intézetben rendezett esten, ahol személyesen találkozhattak Banderasszal.

A fotók a spanyol mitológia elemeit hordozzák. "Már régóta fotózok, de soha nem hoztam a képeimet nyilvánosságra; most elhatároztam, hogy készítek belőlük egy különleges sorozatot."
"Hangsúlyos szerepet akartam adni a nőknek a képeken, metaforikus szemszögből; például torreádorként ábrázolva ... A képek nagyon drámaiak és erőteljesek, de azt hiszem, árad belőlük a humor. ... Nagyon boldog vagyok. Volt egy elképzelésem és felszabadultnak éreztem magam közben. Ha nem így lett volna, abbahagyom."A fotók Barcelonában készültek két napon keresztül, sokatmondó címeket kaptak, például: Bikaviador Vénusz, A költemény/The Carmen, A kinevetett gúnyolódó, Nők és a Hold, Kés. A spanyol populáris kultúra ikonikus figuráit fedezheti fel bennük a szemlélő, például Bizet Carmenjét, Molina Sevillai csábítóját, vagy éppen Goya Meztelen Majáját.

/People, EFE/

Az oldalt, ahol az aukció zajlott, ide kattintva lehet megnézni PDF-ben.

_______________________________________________________________


2010.05.03. - Bombahír Oroszországból


Kempinski Grand Hotel Europe, Szentpétervár, Oroszország
Antonio Banderas izgalmas hírt közöl a sajtó egybegyűlt képviselőivel: 20 év után újból együtt fog dolgozni Pedro Almodóvarral!

/EFE Moszkva, MIGNews/

A filmfórum témája Elem Klimov háborús klasszikusa, a Jöjj és lásd! volt, amely egy fiúról szól, aki partizán akar lenni, az átélt borzalmak azonban örökre megváltoztatják az életét. Antonio szüleinek életét pedig a spanyol polgárhábórú érintette. 1999-ben is ugyanezt látta Szomáliában, a háborút túlélt gyerekek szemében. "Léggömböket vittem nekik a kórházba, hogy kicsit felvidítsam őket, de csak sírtak, mert még soha láttak bált és megijesztette őket" - mondta a színész, aki az UNICEF jószolgálati nagykövete.

_______________________________________________________________


2010.03.30. - Újabb alapítvány


A cikk szerint: Banderas létrehozott egy alapítványt a tanulás és a rákban szenvedők támogatására. Az intézmény kezdetnek 50,000 eurót adott az UMA (Málaga Egyetem) és 10,000 eurót a CUDECA számára. Thyssen báróné is a támogatók között van.

/ElMundo/

_______________________________________________________________


2009.04.08. - Cudeca


Minden segítség sokat számít a Benalmadenában működő Cudeca (Association of Cancer Care) rákbetegeket segítő alapítványnak. Egy április 8-i hír szerint Antonio és Melanie is segíti a munkájukat, a jövőben részt vesznek a kampányokban, amelyek segítségével remélhetőleg még több támogatót tudnak szerezni az alapítvány számára.
Az 1992-ben alapított szervezet összesen 5600, többnyire helyi beteget támogat.

/Press Release - Fundación Cudeca/

Videó: Surtv.es

_______________________________________________________________


2008.12.08. - Thanks and Giving kampány 2008


Antonio idén is részt vesz az adománygyűjtésben a St. Jude Gyerekkórház javára. Az intézményben olyan súlyos beteg gyerekeket is ellátnak, akiknek a szülei anyagilag ezt nem engedhetnék meg maguknak.


Itt megnézhető a videó.

Antonio és Maritza, egy aranyos "így készült" videó, bakikkal:Kifotózott képek:
_______________________________________________________________


2008.10.17. - Antonio és a hiúz


Október 17-én Antonio ellátogatott a dél-spanyolországi El Acebuche-ben található központba, ahol fogságban tartott hiúzokat szaporítanak. A Donana Nemzeti Parkban pedig ő is aláírta azt a szerződést, amelynek értelmében ő is tevékenyen részt vesz a hiúzok védelmében tett bármilyen jövőbeli akcióban.
Az ibériai hiúz, amely már csak Spanyolországban fordul elő, a legveszélyeztetettebb macskaféle.
Antonio cége, a Green Moon, a Kandor Graphics-szal karöltve, a környezetvédelmi minisztérium támogatásával hozta tető alá az El Lince Perdido/The Missing Lynx/Az elveszett hiúz című animációs filmet. A 2008-as Animadrid fesztiválon már díjat nyert, december 26-án kerül a spanyol mozikba.
Antonio arról beszélt, hogy a gyerekekre nemcsak az iskola hat, hanem a filmek is, ezért fontos azok pozitív üzenete a környezetvédelemmel, állatszeretettel kapcsolatban.

/Reuters, MalagaHoy/_______________________________________________________________


2008.07.10. - The View, New York /részlet/


Antonio a The View című talk-show vendége volt, a Blue Seduction illat női változatának megjelenése alkalmából.

Műsorvezetők:

Elisabeth Hasselbeck, Joy Behar, Sherri Shepherd, Whoopi Goldberg


Videó interjú összefoglalása:

[...] Ezután következett az új illat, az érzéki és friss Blue Seduction for Women bemutatása, ahol Antonio arról beszélt, hogy amikor először ment a céghez Barcelonába, kapott egy aktatáskát, amiben kis üvegekben különböző illatminták voltak, pl. a "Vasárnap reggel" nevű, ezek a minták a világ minden táján azonosak (belőlük, a megfelelő arány kikeveréséből áll össze a kívánt új illat).

Előző este, a Broadway jótékony, AIDS ellen harcoló szervezetének (Broadway Cares/Equity Fights AIDS) támogatásával megnéztek egy előadást, amihez Antonio hozzáfűzte, hogy annak idején, amikor a kölniiparba is bekapcsolódott, az volt a feltétele, hogy a cég (PUIG) folyamatosan jótékonysághoz kösse az üzletet. Mindig, amikor megjelenik egy újabb illat; pl. "Argentínában, ahol egy gyerekkórházban, a Garrahanban is voltunk, ami együttműködik a UNICEF-fel, aztán Aspenben, vagy amikor idejöttem most New Yorkba, nem is lehetne másképp, a Broadway Cares egy fantasztikus szervezet. Mindenki tudja, hogy a '80-as években az AIDS programmal kezdték, ma segítik a bronxi gyerekeket, csodálatos munkát végeznek, az USA 48 államában tevékenykednek."

Whoopi Goldberg: "Van egy előadás is, az In Heights című darab szereplőivel, különleges művészek lépnek fel benne."

Antonio: "Hogy érted azt, hogy különleges művészek? ... Gyerekek. Különböző szervezetekből, mint például a Rózsák Háza, a La R.Evolución Latina, a Steps, a Ballet Hispanico, és csodálatos, amit csinálnak. Az előadás egyszerűsége miatt. Mint ahogy a neorealista Vittorio de Sica (olasz filmrendező Wikipédia) tette: hétköznapi történeteket mesélt el, semmi nagy dolog: nincsen benne drog, fegyver, káromkodás, csupán emberi történetek. És ezért van az emberre olyan nagy hatással a maga egyszerű, gyönyörű módján."

Pár kifotózott képkocka a Mall-on

Videó:

Letölthető | Nézhető

_______________________________________________________________


2007.11.23. - Kék Csábítás - promóciós körút

A Blue Seduction nevű illat reklámkörútjának december 10-i állomása Chile lesz, aztán december 14-én Argentína következik, ahol a díva Mirtha Legrand "karmai közé kerül" Antonio. TV-fellépések várhatók! :-) Az új illat eladásának bevételei az UNICEF és a Gyermekétkeztetési Alapítvány számláira kerülnek :-) /Primicias/

_______________________________________________________________


2007.11.20. - Thanks & Giving kampány 2007

Antonio idén is részt vesz az adománygyűjtésben a St. Jude Gyerekkórház javára. Az intézményben olyan súlyos beteg gyerekeket is ellátnak, akiknek a szülei anyagilag ezt nem engedhetnék meg maguknak.
Antonio látható a fő reklámban is, de van egy saját része is. A kislány, Melanie :-), aki már kigyógyult a rákból, a kisfilmben azt mondja, hogy ha nagy lesz, riporter szeretne lenni.

Antonio: "-Kérdezz tőlem valamit!" Melanie: "-Hány éves vagy?" Antonio: "-Kérdezz valami mást...*nevet*"

Antonio eddig minden évben részt vett a kampányban, indulása óta._______________________________________________________________


2007.03.28. - "Emeld fel a szavad a szegénység ellen!"

A legújabb kampányfilmben Antonio is szerepel, a videó közepén látható, és annyit mond németül (!), hogy "jeder Brief", azaz "minden levél" :-)
A TV-ben is látható felhívást először március 25-én, az ECHO zenei díjátadó gálán játszották le Berlinben. A videóban 21 német és nemzetközi híresség hívja fel a németeket arra, hogy küldjön SMS-t, e-mailt, és írjon levelet a kormánynak, valamint emlékeztesse a G8-at (a legfejlettebb ipari országok), hogy ígéretét megtartva harcoljon a szegénység ellen.

_______________________________________________________________


2007.03.08. - Nemzetközi Nőnap - Amnesty International

Los Angeles, a Bordertown című filmhez kapcsolódó esemény. Jennifer Lopez és Antonio támogatják a szervezet munkáját, akik a Juárez környéki nők/lányok életét próbálják megmenteni.

Antonio: "...úgy gondolom, kötelességünk támogatást nyújtani az áldozatoknak, és mindezeknek a szenvedő embereknek"_______________________________________________________________


2007.01.26. - Sundance - jótékony napocska

A Neutrogena Helioplex Sun Studio a filmfesztivál alatt az Amerikai Bőrrákellenes Szövetséget támogatja. A hírességek saját kezűleg rajzolt képeit fogja árverésre bocsátani._______________________________________________________________


2007.01.23. - Az állatok védelmében

Paula Abdul lesz a február 17-én, a hollywoodi Paramount Studios-ban megrendezésre kerülő jótékonysági koncertest házigazdája. Az In Defense of Animals (IDA) nevű szervezet ez alkalommal a Katrina hurrikán okozta pusztítások során megsérült, vagy súlyosan beteg állatokon segít. Antonión kívül természetesen Tippi Hedren is részt vesz az eseményen.

_______________________________________________________________
2006.11.27. - Casa del Actor

A madridi Hotel Intercontinentalban volt a gála; a díjátadónak Antonio az egyik fővédnöke. Az intézmény az idős színészek ellátásáról gondoskodik.

_______________________________________________________________


2006.11.01. - Thanks & Giving 2006

Habár nem szerepel a videóban a hírességek között, számos újságcikk szerint Antonio is részt vesz majd a 2006-os Thanks & Giving kampányban. A reklámok december végén jönnek ki. Antonio eddig az összesben részt vett az indulása óta, spanyol és angol reklámokkal. A sztárok a St. Jude Gyerekkórházat támogatják évről-évre. /StJude.org/

_______________________________________________________________


2006.10.27. - Szuper Szombat

A Park Avenue-n lévő Greater Renfro Memorial Church of God in Christ nevű templom fiatalokkal foglalkozó részlege támogatja a november 4-én megrendezésre kerülő Fiatalok Szuper Szombatja elnevezésű programot. Az esemény különleges vendégei lesznek a Vezet a ritmus színészei: Brandon Andrews, Antonio Banderas és Alfre Woodard. Andrews beszélget majd a fiatalokkal és dedikál. Gospel kórusok lépnek fel, még Olaszországól és Texasból is jönnek vendégművészek. Bárki elmehet a rendezvényre, és arra kérik a fiatalokat, hogy mindenki vigyen adományként ételt, és 1 dollárt, hogy a rászorulóknak hálaadáskor tudjanak élelmet osztani. /CorsicanaDailySun/

_______________________________________________________________


2006.10.16. - Hírességek bikafuttatáson

Több mint 45 híresség, köztük Antonio Banderas, Angie Harmon, a Helyszínelőkből Adam Rodriquez, vesz részt az Osborne ART BULLS FOR CHARITY kampányban.
A kampány a fekete bikának, a spanyolok régóta kedvelt szimbólumának az 50. évfordulóját ünnepli, és a "bika erejét kihasználva" segít a Share Our Strength szervezetnek a gyermekek éhezése elleni harcban. Október 24-én kezdődik New Yorkban; neves spanyolok és Spanyolország hódolói kidíszítettek 3x3-colos Osborne-bikát. A logót 1956-ban Spanyolország első bor és szeszes ital cége alkotta (amely jelkép túlnőve eredeti szerepén egy nemzet szimbólumává vált).
Az alkotásokat kiállítják több helyen országszerte, majd 2007 februárjában online elárverezik őket. A bevétel természetesen az SOS-szervezethez folyik be. /KellyAnnCollins.com/

_______________________________________________________________


2006.09.12. - Save The Children

Ma indul Melbourne-ből a Save The Children kampány, a végállomás Washington lesz; 40 országot érint. A Save the Children arra figyelmeztet: a fegyveres konfliktussal küzdő országokba kevés oktatásra szánt segély jut el. Ezért kampány indult a segélyek növelésére, a gyermekek és a tanárok védelmére.
Hírességek is csatlakoznak hozzá: Eva Longoria, Susan Sarandon, Penelope Cruz, Antonio Banderas, Sandra Bullock, Ricky Martin, és még sokan mások.

_______________________________________________________________


2006.06.27-29. - New York /Az Antonio nevű új illatot reklámozta New Yorkban./

Részt vesz az AIDS elleni küzdelemben a Broadway Cares Equity Fights AIDS nevű szervezet támogatásával.
28-án Ellátogatott a bronxi Mercy Centerbe a Rózsák Háza nevű karitatív központba, ahol a gyerekeket ritmusra és táncra tanítják. /MercyCenter | PDF/
Játszott velük, majd dedikált (úgy tűnik, Shrek 2 DVD-ket).

_______________________________________________________________
<< Vissza a -Ha túl sokat akarsz tudni- oldalra.