Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2012.06.06. - 07.29.


2012.07.29. - Ismét Budapesten :)


Antonio nagyon jól időzített ezúttal is: ismét Budapesten van július közepe óta, és én ismét még csak a főváros közelébe sem tudtam/tudok kerülni ... egyszer remélem leverhetem rajta :D :P

Annyit tudni, hogy előreláthatólag augusztus elején utazik vissza Spanyolföldre tovább forgatni az Almodóvar-filmet.

Az atv cikke itt olvasható.
A Bors cikke pontatlanságokkal. (Pl.: márciusban járt itt nálunk, nem ősszel...)
Szintén Bors, Four Seasons szálloda előtt.

_______________________________________________________________


2012.07.11. - Elkezdődött az Almodóvar-film forgatása


Madridban forgatni kezdték Pedro Almodóvar vígjátékát, amelyben először szerepel együtt Antonio Banderas és Penélope Cruz. A „Los amantes pasajeros” (Átmeneti szeretők) című film Almodóvar elmondása szerint egy könnyed vígjáték lesz, amelyben a közelgő repülőszerencsétlenség hatására az utasok számot vetnek addigi életükről.
A színészek listája: Cecilia Roth, Lola Duenas, Paz Vega, Javier Cámara, Raúl Arévalo, Calros Areces, Antonio de la Torre, Miguel Ángel Silvestre.
Antonio és Penélope sajnos csak kis időre tűnik fel a filmben, saját magát alakítva.

/HVG.hu/

_______________________________________________________________


2012.07.08. - Új Iberostar-arculat


A szállodalánc reklámarca továbbra is Antonio, azonban a korábbi zorrós koncepció helyett ezúttal a közönségen, azaz a szállodavendégeken van a hangsúly. A nyaralás alatt lehetőség van az élményekről videóüzenetet küldeni._______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére