Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2012.05.01. - 05.28.


2012.05.28. - Forma-1, Csizmás 2Tegnap Antonio Monte Carlóban megjelent a futamon.
Az egyik képen Fernando Alonsóval látható.

Képek itt | nagy képek itt

Érdekesebb az a Twitter bejegyzés, amelyet egy bizonyos Adam Cooper írt:
„Jó volt tegnap Antonio Banderasszal beszélni az F1 iránti rajongásáról - igazi úriember. És megerősítette, hogy készül a Csizmás Kandúr 2!”

_______________________________________________________________


2012.05.28. - Cannes filmfesztivál
Május 24-én Antonio részt vett az amfAR (The American Foundation for AIDS Research) „Cinema against AIDS” gálán. A színpadon Karolina Kurkova modellel.Este a The Paperboy című film bemutatóján.

Videó

Képek a Mallon

_______________________________________________________________


2012.05.27. - UNDP Rio+20 konferencia


Antonio, mint az UNDP (United Nations Development Programme), azaz az ENSZ Fejlesztési Programjának jószolgálati nagykövete, a Rio+20 konferenciára hívja fel a figyelmet és hívja meg az embereket:

„A fenntartható fejlődés az emberekről szól. Munkahelyek teremtéséről, életek jobbá tételéről, miközben tiszteletben tartjuk a környezetet. A szegénység megszüntetése, a konfliktusok elkerülése, lányok és nők támogatása, és felelős kormányzó intézmények létesítése a kritikus összetevők.”_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére