Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2012.01.26 - 02.28.


2012.02.28. - Film: A film


Az Oscar után a késő esti műsorsávban Jimmy Kimmel showman bemutatta filmparódiáját, amelyben egy sor neves színész is szerepel. Itt aztán van romantikától kezdve armageddonig minden .. Steven Tyler filmbetétdalával :DTovábbi videók: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

kepA gyermekek kizsákmányolásának problémájára hívja majd fel az Álmok könyve című kiadvány a hotelban megszálló vendégek figyelmét, amely a cég által támogatott alapítvány egy jótékonysági kísérlete. Antonio hangsúlyozta, hogy ha csak Thaiföldet nézzük, 50 ezer 15 évesnél fiatalabb kislány áldozata a szexuális kizsákmányolásnak.

Képek a galériában: Kattints ide!

_______________________________________________________________


2012.02.07. - Portréfotók


kep Napvilágot látott egy Rasha Kahil nevű brit fotóművész által készített fotósorozat - még a Black Gold című film forgatása közben készült, hiszen Antonio szakállal látható a képeken. A fotós február elsején tette közzé a képeket a blogjában, amelyek a Harrods magazin februári számához készültek. Végül megjegyzi, hogy a Black Goldot az Egyesült Királyságban február 23-tól vetítik a filmszínházak ... jó nekik: nálunk se híre, se hamva :(

Ide kattintva eljutsz a blogba, és láthatod a fotókat.

_______________________________________________________________


2012.02.05. - W magazine, február


kep A magazin az elmúlt év legjobb színészi alakításait sorolja fel, amelyhez profi fotók is készültek mindegyik színészhez. Antoniónál (A bőr, amelyben élek) ez az idézet olvasható:

„Ha egy másik nyelven dolgozol, megváltozik az érzelmi állapotod. Spanyolul, az anyanyelvemen, a szavaknak nemcsak jelentésük van - személyes jelentésük is van. Számomra sokkal nehezebb kimondani azt, hogy ’Te quiero’, mint azt, hogy ’I love you’.”

Mario Sorrenti találó ollós képe látható a cikk mellett. :)

/Forrás/

_______________________________________________________________


2012.02.02. - Rajongói lista


fanlisting Elkészült a magyar rajongói lista.
Csatlakozz, ha kedveled Antoniót, vagy valamelyik munkáját! :)

Ide kattintva eljutsz a magyar listához.

_______________________________________________________________


2012.01.26. - Újjáélesztve


Feltámadt poraiból a fórum és a galéria :) Kezdem feltöltögetni tartalommal.

kep

kep


_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére