Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.



chat




partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!





in memoriam

selmecziroland





a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2012.01.02 - 01.21.






2012.01.21. - Conan show


Ha Antonio Conan O'Briennél jár = röhögés a köbön :D
Kedden, január 17-én volt meghívott vendég, a nemsokára mozikba kerülő Haywire filmet reklámozta (A bűn hálójában, február 23. - lásd lejjeb).

kep
Videó egyelőre még nem került ki a netre, legalábbis kis hazánkban elérhető oldalakon (csak nem törvényesen lehet hozzájutni ... még egy kicsit várni kell).
Az viszont mindenhol olvasható, hogy Antonio bemutatta, hogyan is köhögi fel Csizmás Kandúr a szőrcsomót, és hogy milyen is egy torreádor bőrébe bújni - várjuk a videót!

_______________________________________________________________


2012.01.21. - Castro lánya


Antonio Banderas lehet a következő Fidel Castro - legalábbis a filmvásznon.
A spanyol színész került szóba a Castro lánya című film kapcsán, amely Alina Fernándezről, a diktátor törvénytelen lányáról szól.
A Screen Daily szerint Fernández izgatottan várja a filmet, mert nagy rajongója Antoniónak: „Remélem, ő fogja játszani az apámat. Imádom az elképesztő karizmáját, van mersze hozzá, hogy tökéletesen eljátssza a szerepet.” A hölgy egyébként erősen Castro-rezsim-ellenes, 1993-ban megszökött Kubából.
A film Fernández könyvén (Castro's Daughter, An Exile's Memoir of Cuba) alapul, és bepillantást enged az apa-lánya kapcsolatba. Maga Fernández konzulensként részt vesz majd a film készítésében.
John Torres producer szerint Castro is szórakoztatónak találhatja majd a filmet, mivel ez nem egy háborús történet, hanem egy Alina nevű lány drámája tele reménnyel, szabadság iránti vággyal. A forgatás Puerto Ricóban zajlik majd.

/Fox News Latino/

_______________________________________________________________


2012.01.19. - Golden Globe-rejtély megoldva :)


Antonio Ricky Gervais poénjára Pedro Calderón „La hija del aire” című verséből idézett, amely verset a spanyol színházakban szöveggyakorlatnak is használnak:

kep
En esta apacible quinta,
adonde el mayo gentil
los países que el abril
dejó bosquejados, pinta,
aunque es esfera sucinta
para el sol de tu hermosura,
cuya luz ardiente y pura,
vence al rosicler del día,
bella Semíramis mía,
es donde estarás segura,
en tanto, ¡ay de mí!, que yo
vuelvo a la corte a asistir.

/Thanks to: Mila and KC (Mall), Tasha (Buddies)/


Nagy képek


_______________________________________________________________


2012.01.16. - Ha díjátadó, akkor vicces Antonio-pillanatok :D


Sajnos Csizmás Kandúrt legyőzte a Tintin kalandjai az animációs film kategóriában, A bőr, amelyben éleket pedig Nader és Simin a legjobb idegen nyelvű film kategóriában.

Antonio és Salma adta át a legjobb TV-sorozatnak járó díjat.
A brit színész-komikus, Ricky Gervais így konferálta fel őket:
„Alig várom, hogy felkonferáljam következő díjátadóinkat, Salma Hayeket és Antonio Banderast. Látják, mennyire izgatott vagyok [...] most beszéltem velük először ... nevetségesen gyönyörű példányok, rendkívül tehetségesek és feltehetően nagyon érdekesek, de ez utóbbiban nem vagyok biztos, mert ki a **** érti, amit beszélnek...”
Antonio erre, amikor a mikrofon elé ért, felvette a kesztyűt: „Hadd válaszoljak Rickynek .. Ricky, ...” [és itt gyorsan eldarál egy nagymonológot spanyolul - nagyon vicces, ha megfejtem, mit is mond, rögtön meg fogom írni]. Imádunk, Antonio! <3 :D

(2:30-tól kezdődik a videóban):



_______________________________________________________________


2012.01.02. - Arany Glóbusz 2012


A 2011-es alkotások közül a Golden Globe-jelöltek listáját gyarapítja két olyan film is, amelyhez Antoniónak is köze van:

- Legjobb animációs film kategóriában indul: Csizmás, a kandúr

- Legjobb idegen nyelvû film kategóriában indul: A bõr, amelyben élek

Hajrá! :)

A teljes lista itt olvasható.


_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________



Ugrás az oldal tetejére