Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2011.06.14 - 06.14.


2011.06.14. - Tavaszi összefoglaló 3- 2011.04.11. - UMA, rákalapítvány - adományozás, tájékoztató

Antonio Banderas Lagrimas y Favores (Könnyek és Kegy) nevû alapítványa 130 ezer eurót adományozott ösztöndíjra a Málaga Egyetemnek (UMA), rákban szenvedõk megsegítésére, valamint a gazdasági válság áldozatainak támogatására.
„Túl sok ember látogatja a templomokat azért, hogy segítséget kérjen, szükségük van némi támogatásra, mert a helyzet talán sokkal rosszabb, mint ahogy azt hisszük.” /Diariosur/

kep kep
kep kep


Videó:
- 2011.04.13. - Iberostar Marbella: Hotel Coral Beach

Antonio volt az ünnepélyes megnyitó ceremóniamestere. A hotelt felújítás után adták át ismét a nyaralóknak.
Melanie csak akkor engedte el Banderas karját, amikor az felment a pódiumra. Egy riporter bókjai után Antonio így tréfálkozott a témával kapcsolatban: „A feleségemnek nagyon hegyes körmei vannak ...” /Hola/

kep kep kep


Videók: 1 | 2


- 2011.04.17. - Semana Santa, Könnyek és Kegy körmenet

Antonio vezette a körmenetben a trónt, Melanie és Antonio édesanyja a szokásos erkélyrõl figyelték. A kezdõ ütést a menetet vezénylõ harangra Carmen Thyssen-Bornemisza báróné mérte. Egy másik körmenet közben Javier is megjelent odafent.

kep kep kep kep
kep kep kep kep
kep kep


Videó:
- 2011.04.25. - Állami vacsora, Madrid

A Zarzuela Palotában volt a vacsora, a katári emír és felesége, valamint a spanyol királyi család tagjaival.

kep kep kep
kep kep kep_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére