Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2010.05.10 - 05.21.


2010.05.21. - Shrek 4 premier LA


Május 16., Los Angeles. A szokásos jókedv most sem hiányzott. :-D_______________________________________________________________


2010.05.14. - Antonio, az utolérhetetlen xD


Az elmúlt néhány hétben ide-oda röpködött, és mindenhol képek, videók, interjúk készültek vele/róla.
Éppen az elmúlt hetekben nem tudtam családi okok miatt netközelben lenni, ezért most pótolom a tonnányi anyagot. Az előző hírekben már törlesztettem belőlük, viszont még mindig rengeteg minden van hátra - és még jön is! Nem panaszkodom, csupán türelmet kérek ;-)

Hogy érzékeltessem, miről is van szó: bejelöltem a térképen, hogy az elmúlt bő egy hónapban (!) hol fordult meg (katt a térképre, előjön szép nagyban):


Április 4-5. - Málaga - Semana Santa
Április 5. - Madrid - motorcsapat
Április 7. - Cancún, Mexikó - Iberostar
Április 21. - New York - Tribeca filmfesztivál Shrek 4 premier
Április 28. - Los Angeles - American Idol
Május 3. - Szentpétervár, Oroszország
Május 5. - Málaga - díszdoktor
Május 10. - New York - Cervantes Intézet, új illat

Ennyi dióhéjban :-D

_______________________________________________________________


2010.05.14. - Boldog évfordulót!
_______________________________________________________________


2010.05.13. - A Titok


The Secret - ez Antonio új illatának neve.

Május 12-én szerdán, a Cervantes Intézetben mutatta be az új férfiillatot. "Minden embernek van titka, senki nem fedi fel a legbelső dolgait." - mondta a People magazinnak.
Az új illat a hetedik a sorban, amely a PUIG cég által került a piacra.

"Idén töltöm be az ötvenet, ezért itt egy újabb forduló az éretté válásban." A The Secret már nem egy friss illat, hanem a bőr hangsúlyosabb jegyeit, borsot és fahéjat tartalmaz. A spanyol cég szóvivője szerint nagyon férfias, elegáns illat, amelyben érezhető az a titokzatosság, amely Antonio Banderas lényét testesíti meg.Megkérdezték tőle, Melanie melyik illatot szereti a legjobban: "Reggel inkább valami egyszerűbbet, mint amilyen a Diavolo. Ha este elmegyünk valahová, akkor valami erősebbet szeret." Amikor Antoniót kérdezik felesége illatai felől, egy mosollyal válaszol: "Ő az én kedvenc illatom."

Ehhez kapcsolódva a színész első fotókiállítása is megnyílt Secrets on Black címmel, amelynek képeiből hat, aláírt darabot a CharityBuzz.com-on árverésre bocsátott. A befolyt összeget jótékonysági célokra fordítják, a Broadway Cares/Equity Fights AIDS alapítvány számára (ahogy eddig is). A képek nyertesei meghívott vendégként részt vehettek a Cervantes Intézetben rendezett esten, ahol személyesen találkozhattak Banderasszal.

A fotók a spanyol mitológia elemeit hordozzák. "Már régóta fotózok, de soha nem hoztam a képeimet nyilvánosságra; most elhatároztam, hogy készítek belőlük egy különleges sorozatot."
"Hangsúlyos szerepet akartam adni a nőknek a képeken, metaforikus szemszögből; például torreádorként ábrázolva ... A képek nagyon drámaiak és erőteljesek, de azt hiszem, árad belőlük a humor. ... Nagyon boldog vagyok. Volt egy elképzelésem és felszabadultnak éreztem magam közben. Ha nem így lett volna, abbahagyom."A fotók Barcelonában készültek két napon keresztül, sokatmondó címeket kaptak, például: Bikaviador Vénusz, A költemény/The Carmen, A kinevetett gúnyolódó, Nők és a Hold, Kés. A spanyol populáris kultúra ikonikus figuráit fedezheti fel bennük a szemlélő, például Bizet Carmenjét, Molina Sevillai csábítóját, vagy éppen Goya Meztelen Majáját.

/People, EFE/

Az oldalt, ahol az aukció zajlott, ide kattintva lehet megnézni PDF-ben.

thesecret
_______________________________________________________________


2010.05.12. - Today show


A Shrekről, az új illatról és a fotókiállításról esett szó.Videók: 1 | 2

_______________________________________________________________


2010.05.10. - Fotókiállítás, New York


A kiállítás (Realizmus a spanyol filmekben 1951-1963 címmel) a Cervantes Intézetben volt, amely esemény egyben ismét egy új parfümillat megjelenését is hivatott volt reklámozni.

Hétfőn kezdődött a filmes fórum, amelynek keretében a látogató ingyen nézhetett meg 10 spanyol filmet.
"Amikor Amerikába jöttem azt vettem észre, hogy a spanyol filmeket totálisan semmibe veszik. ... Ez a periódus (neorealizmus és polgárháború utáni időszak) kritikus volt, mert a filmeseknek szakítaniuk kellett minden addigi sablonnal és a fantáziájukra hagyatkozni. Humorral tették, cinikus fekete komédiával, mint amilyen például A hóhér Berlangától. ... Ezek az emberek nem csak a mozi mesterei voltak, hanem nagyon bátrak is."

<a href='http://video.mx.msn.com/?mkt=es-mx&vid=d396a82b-113f-43e7-8181-fe94fc5b5f45&from=&src=v5:embed::' target='_new' title='Antonio Banderas presenta ciclo de cine español en el Instituto Cervantes' >Video: Antonio Banderas presenta ciclo de cine español en el Instituto Cervantes</a>


_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére