Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2010.05.04 - 05.08.


2010.05.08. - TVE interjú


Május 7., Marbella (Málaga)

Antonio szerint a 3D-s filmek a kalózkodás előtt is lépéselőnyben vannak. "A hackereknek 10-15 évükbe telik majd, mire rájönnek, hogyan kell letölteni a 3D-s filmeket."
Említette a készülő Almodóvar-filmet, de részleteket nem árult el belőle.
Melanie olyan, mint egy Ferrari, ha dolgozik - viccelődött, majd elmondta, hogy mielőtt beleszeretett volna, előtte már csodálta őt színésznőként. Elérkezettnek látja az időt, hogy újra rendezzen.
A válságról: "A tűzzel játszunk." Egyetért Felipe Gonzálezzel, az előző elnökkel. "Lehet, hogy egy olyan válság lappang a felszín alatt, amely sokkal hevesebb lesz, mint amelyben most élünk."
Az USÁ-val kapcsolatban elmondta: Amerikában örök téma az illegális bevándorlás. Védelmébe vette Obamát, hiszen "Az emberek azt hiszik, hogy a politikusok varázslók, csak megérkeznek és drámaian megváltozik a helyzet. Ez nem így van, ehhez idő kell." Az új elnök alatt a Spanyolországhoz való viszonyulás radikálisan megváltozott.

Videó: itt nézhető.

_______________________________________________________________


2010.05.08. - Első megjelenés doktorként


A Málaga Egyetem (UMA), csütörtök este.

Antonio Banderas arra buzdítja a hallgatókat, hogy legyenek bátrak és harcoljanak a céljaikért.
A kulturális találkozón Antonio elmondta, hogy nem akar senkinek példaképe lenni, mert mindenkinek meg kell, hogy legyenek a saját céljai, de ha az ő története segít leküzeni a félelmeket ... "ha egy fiatal hallgató rám néz és ezt gondolja ... ha ennek a fickónak sikerült ... már elégedett vagyok."

Képek: Mall_______________________________________________________________


2010.05.07. - Dr. José Antonio Domínguez Bandera


Oroszországból irány haza - május 5-én a Málaga Egyetem Antoniót díszdoktorrá avatta.

"27 spanyol, 36 amerikai filmjéért, 6 egyéb produkciójáért, 2 rendezéséért, számos díjáért és jelöléséért - ezek közül 6 Golden Globe, Emmy és Tony -, valamint azért, mert mindig hű maradt a gyökereihez." - többek között ezeket az érdemeket sorolta fel Francisco de las Heras professzor annak indoklásául, hogy miért tüntették ki díszdoktori címmel Antonio Banderast.

Az esemény előtt zajló sajtókonferencián Banderas elmondta a jövőbeli terveit: az Almodóvar-film forgatásának kezdete: augusztus 9., majd ismét a rendezői székbe ül és egy olyan sorozatot fog rendezni, amelyben Melanie is szerepet kap. Az egyik nagy amerikai tévétársaság által vetített sorozat egy család életéről szól majd.
2011 tavaszán rendez egy olyan science-fictiont, amely a mai világ problémáival foglalkozik; a főhős egy háború következtében egyedül találja magát. A forgatókönyvíró a Tom Hanks nevével fémjelzett, díjnyertes HBO-sorozat, Az elit alakulat egyik írója, Erik Jendresen lesz.
A Boabdil-projekt sincs elfeledve, ennek és még a Broken Days-nek is a produceri teendőit fogja ellátni. A Boabdil forgatókönyvét is átírják, ő is részt vesz benne, angol nyelven fogják forgatni. 50 millió euróba kerül, külföldi finanszírozókra van szükség és ha angolul beszélő filmről van szó, nagyobb az esély... A Kandor Moon (Antonio cége) és a Vertex 360 is együttműködésről beszél - ez esetben is szükség lesz néhány angol nyelvű projektre, habár a nagy részét mégis hazai színekben próbálják véghezvinni.
És hogy még véletlenül se legyen laza a program :-D , Antonio természetesen a Málaga Egyetemmel is együtt kíván működni: támogatni akarja a hallgatókat, megosztani velük a tapasztalatait.
"Számomra a filmezés szenvedély, nem célom díjakat nyerni vele, nem tudnék úgy dolgozni, ha arra gondolnék, hogy díjat kapok a munkámért."A konferencia utáni ceremónián 6 további andalúziai egyetem elnöke is jelen volt. A rektor, Dª. Adelaida de la Calle Martín elmondta, hogy a Málaga Egyetem az első közegyetem Spanyolországban, amely bárki számára megszerezhető diplomát nyújt filmszakon.
Antonio láthatóan meg volt hatódva, a rektortól kapta meg a Kommunikációs Tudományok Kar ezüst sapkáját, egy könyvet, kesztyűt és egy gyűrűt.
Jelen volt Antonio öccse, Javier is a feleségével, és Antonio édesanyja is.Videók:

Hola | ABC | YouTube | RTVE | SURTV | CanalSur | MSN Latino 1 | MSN Latino 2

Egy amatőr YouTube-videó | Hoy.es képek

_______________________________________________________________


2010.05.04. - Bombahír Oroszországból


2010. május 3. - Kempinski Grand Hotel Europe, Szentpétervár, Oroszország
Antonio Banderas izgalmas hírt közöl a sajtó egybegyűlt képviselőivel: 20 év után újból együtt fog dolgozni Pedro Almodóvarral!

/EFE Moszkva, MIGNews/

Antonio az 1. Szentpétervári Filmfórum díszvendége volt, ahol bejelentette, hogy az utolsó, Kötözz meg és ölelj! című közös filmjük után ismét együtt forgatnak majd. "Higgyék el, a film éppen olyan durva és provokatív lesz, mint amit a nézők már megszokhattak tőle."

Az ABC.es szerint Húsvét után Madridban találkoztak.
Almodóvar: "Olyan érzés, mintha kiestek volna ezek az évek és még csak tegnap köszöntünk volna el egymástól."

Banderas: "Én is ugyanígy vagyok ezzel. Ez a 20 év olyan volt, mintha csak 1 nap lett volna."

A filmfórum témája Elem Klimov háborús klasszikusa, a Jöjj és lásd! volt, amely egy fiúról szól, aki partizán akar lenni, az átélt borzalmak azonban örökre megváltoztatják az életét. Antonio szüleinek életét pedig a spanyol polgárhábórú érintette. 1999-ben is ugyanezt látta Szomáliában, a háborút túlélt gyerekek szemében. "Léggömböket vittem nekik a kórházba, hogy kicsit felvidítsam őket, de csak sírtak, mert még soha láttak bált és megijesztette őket" - mondta a színész, aki az UNICEF jószolgálati nagykövete.

Melanie nem jött el, mert Stella az év végi vizsgáira készül és nem akarta egyedül hagyni őt.

Antonio a szintén ott tartózkodó Andrew Vajnával vacsorázott együtt, Vajna elmondta a sajtótájékoztatón, hogy a Jégmezők lovagjának feldolgozására készül.Antonio a fesztivál előtti sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy szívesen játszana orosz filmben, amennyiben érdekes a forgatókönyv. Az orosz film és kultúra nagy hatással volt az életére, és egy kérdésre válaszolva: eddig az Evita volt a legnehezebb forgatása.
Előbb, vagy utóbb belekezd a Salvador Dalí életéről szóló filmbe, de nehéz véghezvinni, a 35-40 millió eurós költségvetés miatt. Ahogy egyre jobban megismeri a festő életét, annál inkább magával ragadja a személyisége. "Gyakran bohócként viselkedett, hogy ezzel az álarccal védje sebezhetőségét."
Szentpéterváron barangolva ellátogatott többek között a vodkamúzeumba, az Izsák-székesegyházba; a Dosztojevszkij-múzeum be volt zárva, ezért az Ermitázsba ment, és a Francisco Goya festményeit tároló teremben töltött hosszabb időt.
Elegánsan a vetítésen és rajongók gyűrűjében:
_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére