Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2010.04.14 - 04.28.


2010.04.28. - American Idol


Antonio és Cameron Diaz az amerikai megasztárban volt vendég, hogy reklámozza a Shrek 4-et (Eddie Murphy is velük volt, de ő nem állt színpadra - a közös képen látható).
Cameron a filmről: „Kicsit könnybe lábad az ember szeme. Ez egy új kezdet és egy új vég - búcsút intünk a karaktereknek, mert ez az utolsó rész.”
A műsor házigazdája, Ryan Seacrest cukkolta Csizmás Kandúrt, aki alaposan meghízott az új filmben. „Amikor megláttam a filmben, mekkora vagyok, sírtam” - viccelt Antonio.
Ezután átvette a műsorvezető szerepét, amikor utánozta a híres mondatot: „Fények ki, gyerünk!”

Cikkek és képek az American Idol oldalán: 1 | 2_______________________________________________________________


2010.04.22. - Shrek 4 - Tribeca Fesztivál
A Shrek 4 premierje a Tribeca Filmfesztiválon volt április 21-én New Yorkban. A zöld szőnyegen szokás szerint kitűnő volt a hangulat, ehhez Eddie Murphy, Mike Myers és Cameron Diaz is hozzájárult. :-D A zöld ogre történetének az alkotók szerint ez a befejező része, eddig a Shrek Forever After/Shrek a vége, fuss el véle!-címet viselte, most már azonban a The Final Chapter (Utolsó fejezet) szerepel a plakátokon. Majd meglátjuk, hogy ezúttal lemondanak-e az alkotók a címben lévő szójátékról, mindenesetre a mozik Túl az Óperencián május 21-től kezdik vetíteni, kis hazánkba pedig előreláthatólag csak július 8-án érkezik meg.

Nagy méretű képek:Shrek 4 premier-videók


A színészeket az általuk életre keltett karakterekről kérdezik, a végén Antonio ezt fűzi hozzá: "Nagyszerű olyan dolognak a részese lenni, ami szerintem megpróbálja szétzúzni a popkultúrát, ugyanakkor ő maga is a popkultúra részévé válik."Antonio: "Igen, fel vagyok rá készülve, hogy véget ér a történet, de ugyanakkor már elkezdtem felvenni a spin-off film, a Csizmás Kandúr jeleneteit. [Ó, yeeaah baby! -Éowyn hozzászólt :-D ] Tehát bizonyos szempontból a karakteren keresztül folytatom a dolgot. "
Melanie: "Neki (Antonio) volt előbb ilyen a természete. Ő vitte át a macskára." :-D
Hogyan lehet Hollywoodban gyereket nevelni? Melanie: "Szeretjük őket és mindent megbeszélünk velük."
Az elvonóról és arról, hogy megszabadult a függőségeitől: "Nagyon jó érzés, hogy végre szabad vagyok"


Egy rövidke videó az Antena3 jóvoltából:Shrek 4 képek és előzetes

A negyedik rész alaptörténete szerint Shrek szerződést köt a gonosz manóval, Rumpelstiltskinnel, aminek következtében egy olyan világba csöppen, ahol senki nem ismeri ...
Tele van a net előzetesekkel (egyelőre magyarral még nem találkoztam), de természetesen azt teszem ki, amelyikben Csizmás Kandúr a legjobban hozza a formáját. Olyan kövér, mint Garfield, de azért az előzetes végén, amikor Szamár nem hajlandó kölcsönadni a nyelvét, elő tudja húzni a tarsolyából a hatalmas, könnybelábadó cicaszempárt :-D
Az előzetes:_______________________________________________________________


2010.04.15. - You Will Meet ... Cannes


Woody Allen filmje látható lesz a filmfesztiválon.
Az index cikke itt olvasható.

Antonio az Iberostar sajtókonferenciáján Cancúnban megemlítette a filmet és Woody-t is:
„Kizárólag az én jeleneteimet küldte el, amikor igent mondtam a filmre. Ez lesz az első olyan film, amelyről a premierig nem fogok tudni semmit. Alig várom, hogy Cannes-ban úgy üljek be rá, mint a többi néző, aki nem tud semmit előre arról, mit is fog látni.”

A rendezővel való munka egy valóra vált álom Antonio számára.

„Egyszerre volt nagyszerű és furcsa. Amikor 25 éves voltam, Madridban dolgoztam, az ő arcképével a pólómon; és így, ott lenni a forgatáson és látni ugyanazt a fickót a pólómról - szó szerint ugyanazt, hiszen ugyanazt a szemüveget és kalapot hordja - elég nagy hatással volt rám.”
„Valaki azt mondta, nehéz természet - nem így volt. Sokat beszélgettünk. Csak annyit kell tenned, hogy elkezdesz a jazzről beszélni, és ő folytatja.”_______________________________________________________________

2010.04.14. - Hola!


A lányokkal a címlapon :-)
Szkennelt képek a Mallon, ide kattintva láthatod.

_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére