Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2010.01.09 - 04.13.


2010.04.13. - Sztárok lehetünk nyaralás közben


"Már csak arra vágyom, hogy Antonio Banderas megjelenjen egy fekete lovon."

Antonio az Iberostar szállodalánc nyári reklámkampányának arca - és bizony mindig készen áll a vendégek kívánságait teljesíteni, bárhol legyen is és bármit is csináljon éppen :-DVideók: BanderasMall

Thanks KC!

A reklám spanyol változata | Így készült

Képek a sajtókonferenciáról, amely április 7-én volt: BanderasMall 1 | 2„Az utazás olyan, mint egy nyitott könyv. Segít olyan helyekre ellátogatnom, amelyekről még csak nem is álmodtam. Bárki, aki utazása során kapcsolatba kerül más kultúrákkal, önmagát gazdagítja.” - mondta Antonio. /TravelAgent Magazine/

Videó, Erik Hastings interjúja

_______________________________________________________________


2010.04.07. - Antonio Moto2-es csapata


"Mindig is rajongója voltam a motorversenyzésnek, és amint lehetőségem nyílt egy saját istálló létrehozására, egy pillanatig sem tétováztam."

Jack and Jones néven saját istállóval száll versenybe Antonio Banderas. Madridban mutatta be a tulajdonában lévő csapatot, amely a Moto2-es kategóriában harcol majd a vb-pontokért. Banderas honfitársát, az eddig a 125-ös Derbin szereplő Joan Olivét, valamint az amerikai Kenny Noyest szerződtette.„Olyan csapattal szeretnék bemutatkozni, melyben a versenyzők, jelesül Kenny és Joan minden futamon a győzelemért harcolnak. A legtöbb Nagydíjra igyekszem majd ellátogatni, bár a filmipari és a színházi munkám egy – két alkalommal megakadályozhatja részvételemet az aktuális derbin. Egy biztos, a négy spanyolországi, az indianapolisi valamint a silverstone-i megmérettetésen jelen leszek. Imádom a motorkerékpárokat, és azok versenyeztetésének is rajongója vagyok. Pár éve merült fel bennem a világbajnokságban való részvétel, és a gondolat azóta sem hagyott nyugodni.”
„Véleményem szerint a Moto2 roppant érdekes lesz, végre valahára a versenyzők képességei kerülnek a középpontba. Mindenki ugyanazzal az erőforrással fog versenyezni, ami a csapat többi tagjának is megnöveli a szerepét, gondolok itt a szerelőkre és a műszaki személyzetre. Nekik kell majd tökéletes versenygépet teremteniük a pilóták számára.”

/TotalBike.hu | MotorsPortal.hu | Hola.com/

Képek: BanderasMall 1 | 2

Videók: BanderasMall | ABC.es

_______________________________________________________________


2010.04.05. - Semana Santa 2010


Antonio idén Húsvétkor is részt vett a körmenetben, Melanie és Stella, Antonio öccse Javier és annak felesége, és Antonio édesanyja is jelen volt.
Videók
Az ElMundo videója itt látható.

_______________________________________________________________


2010.03.30. - Újabb alapítvány


A cikk szerint: Banderas létrehozott egy alapítványt a tanulás és a rákban szenvedők támogatására. Az intézmény kezdetnek 50,000 eurót adott az UMA (Málaga Egyetem) és 10,000 eurót a CUDECA számára. Thyssen báróné is a támogatók között van.

/ElMundo/

_______________________________________________________________


2010.03.07. - Oscar 2010


Antonio az egyik producere a The Lady and the Reaper (La Dama y la Muerte), azaz A hölgy és a Kaszás című animációs rövidfilmnek, amelyet Oscar-díjra jelöltek. Szerencsére megjelent a díjátadón, így lettek képecskék.A kisfilm:_______________________________________________________________


2010.02.24. - Knockout, forgatás

/SplashNews/

_______________________________________________________________


2010.01.27. - Antonio, a görög


Rebesgetik, hogy Antonio visszatér a Broadway színpadára, méghozzá a Zorba, a görög című darabban.
2003-ban a Nine musicalben elsöprő sikert aratott Guido megformálásával; remélem, nem csak kacsa a dolog! Nagyszerű hír, és megint kénytelen lesz letenni a cigit... :-D

/New York Post/

_______________________________________________________________


2010.01.09. - A bőség zavara


Huhh, végre eljutottam ide az oldalra ... ma este 3 film közül is lehet választani - lesz Álmaimban Argentína, Bérgyilkosok és Bordertown is 8-)
(lásd: baloldali filmsarok menü)

Jó szórakozást :-)

_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére