Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2009.04.17 - 05.29.


2009.05.29. - The Other Man - francia premier


A film franciaországi premierje május 27-én volt.
Legközelebbi dátum: 2009. július 2., Görögország. Az USA-ban augusztusban lesz egy limitált megjelenés.

Ami kis hazánkat illeti, egyelőre semmi hír nincsen.

A film eddig Brazíliában jelent meg DVD-n, illetve különböző filmfesztiválokon szerepelt: Toronto, San Sebastian, Rio de Janeiro, London - mind a tavalyi év végén.

/IMDb/

A plakátért: köszi Luisa!

_______________________________________________________________


2009.05.22. - Women Together-díj


A változatosság kedvéért ismét egy díj!
Május 20. New York – Antonio a Spanish Association Women Together nevű szervezet 10 kitüntetettje között volt, humanitárius és emberi jogokkal kapcsolatos tevékenységeiért, és a művészet támogatásáért.

Mall galéria

Thanks KC!


_______________________________________________________________


2009.05.15. - Arany Mikrofon díj!


Május 9-én Antonio Micrófono de Oro díjat kapott Ponferradaban!Videók: Mall | PortalAmigo

_______________________________________________________________


2009.05.06. - Még Barcelona – reklámfilm


A barcelonai tartózkodása alatt Antonio egy új reklámfilmet is forgatott április 22-én az egyik illatkompozíciójához. Hogy melyikhez pontosan, arról eddig még nincsen hír.
A képek közül kettőn látható mögötte az öccse, Javier is napszemüvegben.

Nagy méretű képek:

_______________________________________________________________


2009.04.30. - The Other Man – előzetes


Felkerült a YouTube-ra egy angol nyelvű, portugál felirattal ellátott előzetes:_______________________________________________________________


2009.04.30. - Nine - exkluzív képek a próbákról!


A FlickR képmegosztó oldalra fantasztikus, nagy méretű képek kerültek fel a Nine musical próbáiról!

Itt megtekinthetőek


Információk a musicalről a Nine aloldalon (ráfér az átalakítás, hiszen még régen készült, de sok információt tartalmaz): Kattints ide!

_______________________________________________________________


2009.04.24. - Április 22 – Barcelona


Antonio és öccse, Javier Barcelonában voltak, kimentek a Barça-Sevilla meccsre. A Barça elnöke, Joan Laporta a mérkőzés előtt ajándékba adott egy mezt a színész nevével.

Videó: Katt ide!_______________________________________________________________


2009.04.23. - Málaga Filmfesztivál - Día Roto sajtótájékoztató


"Bizonyítottan van tehetség a spanyol filmiparban."

Antonio a Green Moon nevű cége által volt a producere a Día Roto című filmnek, amelynek a Málaga filmfesztiválon történő bemutatkozása során április 21-én, kedden mondta ezeket a szavakat. Ezzel Juan Marse (az idei Cervantes-díj kitüntetett írója) pár nappal ezelőtti kijelentésére reagált, amely szerint az a probléma a spanyol filmezéssel, hogy nincs elég tehetség.
Antonio azt is hozzátette, hogy tiszteli az írót és együtt is dolgoztak annak idején a Si te dicen que cai című film kapcsán, amely jó film volt, jelen volt a tehetség, és Victoria Abril egyik legjobb munkája volt. "A tehetség nemcsak fesztiválokon mutatkozott meg, hanem még olyan nehéz piacon is, mint amilyen az Egyesült Államokban van, és most Javierről, Penélopéról és Pedróról beszélek." Bardem és Cruz színészi teljesítményéért kapott Oscart, Almodóvar pedig rendezőként a legjobb külföldi film kategóriában.

Antonio következő projektjeiről is beszélt:
- Woody Allen film: július 24-én Londonba utazik miatta (a még munkacímmel sem rendelkező projekthez Nicole Kidman is csatlakozik).
- Dalí: késik a forgatás, pár probléma még megoldásra vár

Képek (van köztük pár nagy méretű is): Mall galéria
Videók: Que.es | DiarioSur
/Latin American Herald Tribune, Sur/


Felkerült a netre /Media8ent.com/ egy lehetséges Dalí-filmplakát:A Dalí forgatási helyszínei: Alicante, London, Cadaqués.
Catherine Zeta-Jones Dalí feleségét és múzsáját, Galát fogja alakítani a filmben.
Két másik, a művészről szóló film is készül/készült mostanában, a Dalí & I: The Surreal Story és a Little Ashes (bemutató: május).

_______________________________________________________________


2009.04.20. - Málaga Filmfesztivál


A napokban zajlik a 12. fesztivál (április 17-25.), Antonio részt vett rajta: Juan Diegónak, akit a Forró zápor című filmben rendezett, adta át a Málaga-díjat a Cervantes filmszínházban.

Sok kép készült, ahol Antonio inge fehér, azok az április 17-i képek a megnyitóról, ahol fekete ingben van, azok április 18-án készültek, amikor díjátadó volt.
Képek:

MySpace | Yuglo | Mall galéria 1 | 2
FlickR 1 | 2Nagy méretű képek:


Videók: Que.es | Mall topik

_______________________________________________________________


2009.04.17. - Semana Santa - videók, képekMég több fotó a Mall galériájában, pl. Antonio és öccse, Javier, Antonio és Stella, Melanie ünnepi díszbe öltözve Antonio édesanyja mellett az ablakban: Katt ide!


Az eseményekről a TVE is beszámolt, mint minden évben, videók letölthetők a Mall-ról (a piros felirat egy kis idő múlva eltűnik a videóból): Katt ide! | Nézhetőek: Yahoo! és Eluniverso (videó-fülre katt)Antonio írt egy dalt, a címe Lágrimas de San Juan, amelyet a nagypénteki körmenetben énekeltek és a virágvasárnapi ceremóniák alatt is (Abel Moreno zenésítette meg).

Szombaton Antonio meghívására Carmen Thyssen-Bornemissza báróné is jelen volt a San Juan plébánián a körmenetben részt vevő trónus gyertyáinak meggyújtása közben, valamint ő is elénekelte Antonio dalát.
Sajnos csak ekkora a kép (Antonio, Melanie és a báróné), de a letölthető videókban látható a báróné és családja is.

/Diario Sur/

Thanks KC!

_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére