Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2008.08.06 - 09.28.


2008.09.28. - The Code előzetes


Az Amazon.com szerint az USA-ban október 14-én adják ki DVD-n, The Code címmel.
Európában viszont még van esély arra, hogy a moziba kerül: a YouTube-ra felkerült előzetes szerint a címe Thick as Thieves..._______________________________________________________________


2008.09.27. - En noches …


A Mall fórumában Rubén összefoglalta, hogy miről szólt a beszélgetés:

Az első 10-15 percben olyan kérdéseket kapott, amiket általában mindenki megkérdez tőle, már 25-ször hallottuk rá a választ... A téma főleg a Donostia-díj, Melanie, Javier Bardem, Pedro Amodóvar volt; aztán, hogy hogyan indult el hollywoodi karrierje, hogyan találkozott Melanie Antonio családjával, milyen okos Stella, stb...
Aztán arról beszélt, hogy 15 órát motorozott Aspenből Los Angelesbe, szeret motorozni és nagyon élvezte a tájat, nem is állt meg közben (!). Fiatalnak érzi magát, amikor olyan sportot űz, mint a síelés, vagy amikor együtt biciklizik a fiával (Melanie fiával). Az ilyen mindig kihívás a számára, ugyanúgy, ahogyan a filmjeiben is vállalja a kihívásokat.
Kapott egy vicces kérdést is: ki játszott fontosabb szerepet az életében? Pedro Almodóvar, aki bevezette a film világába, vagy Fernando Trueba, aki bemutatta Melanie Griffith-nek a Hárman párban forgatásakor? Antonio azt mondta, hogy mindkettejük nagyon fontos volt, és hogy az életének ezt a két különböző területét nem lehet egymással összehasonlítani.

_______________________________________________________________


2008.09.26. - San Sebastian filmfesztivál - Donostia-díj


Tonnaszám kerültek fel a netre képek a fesztivállal kapcsolatban, a napokban igyekeztem begyűjteni őket.
Közben a Mall-ra is felkerültek:

1 | 2 | 3 | 4 | 5

Thanks KC!
Egy kis útmutató a képekhez:

Szeptember 18.: érkezés és sajtófotók (Richard Eyre rendezővel):


Szeptember 18.: The Other Man premier:


Szeptember 19.: fotózás, Javier Bardem díjat kap (National Cinematography Award):


Szeptember 19.: a fénypont: Antonio Pedro Almodóvartól veheti át a Donostia-díjat :-) :_______________________________________________________________


2008.09.19. - LALIFF 2008


Szeptember 12-én kezdődött az egy hetes 12. LALIFF (Los Angeles Latino International Film Festival), ahol Antonio volt a díjátadó. (Tavaly ő kapta a Gabi-díjat, ami a rendezvény legfőbb elismerése)

Képek: Mall galéria - szept. 12.

Thanks KC!
Videó:_______________________________________________________________


2008.09.11. - Torontó


Szeptember 7-i, Torontó Filmfesztiválon készült képek.

Mall topik 1 | 2 | 3Thanks KC!

_______________________________________________________________


2008.09.05. - San Sebastian filmfesztivál


A szeptember végén megrendezésre kerülő San Sebastian filmfesztiválon Antonio és Meryl Streep Donostia-díjban fog részesülni! Izgis lesz az ősz :)

A fesztivál oldala

A The Other Man fogja nyitni a fesztivált: Információ itt_______________________________________________________________


2008.08.28. - Torontó Filmfesztivál


A The Other Man című film premierje 2008. szeptember 7-én lesz a Torontó Filmfesztiválon.
Nemsokára remélhetőleg új képekben gyönyörködhetünk :-)

A fesztivál oldala


Rossz hír viszont, hogy a másik film, a The Code /Morgan Freemannel/ nagyon úgy tűnik, hogy csak DVD-n lesz látható, moziban nem. Az IMDb.com szerint pedig a címe is megváltozott: Thick as Thieves

_______________________________________________________________


2008.08.15. - The View – tartalom


Ahogy a 2008. július 11-i hírnél ígértem, összefoglaltam a The View című talk-show tartalmát.


The View - 2008. július 10. New York

Antonio a The View című talk-show vendége volt, a Blue Seduction illat női változatának megjelenése alkalmából.

Műsorvezetők:

Elisabeth Hasselbeck, Joy Behar, Sherri Shepherd, Whoopi Goldberg


Videó interjú összefoglalása:

Alig jött be a stúdióba, rögtön megkapta az első kérdésben: hány éve házasok Melanie-val?
Antonio: Már majdnem 14 éve vannak együtt, és 13 éve házasok.

Kérdés: Van-e valami olyan dolog, amit nem tudtál Melanie-ról, amikor elvetted?
Antonio: Természetesen, egy csomó dolog van, ő egy nagylelkű, kedves és vicces személyiség. Nagyon vicces, mert egyenes és nyílt ember, és ha mond valamit, akkor nem törődik azzal, hogy hol van éppen, csak bumm... kimondja :-)

Ezután kapott egy "feladatot": mivel olyan szexi, ahogy beszél, mondja azt, hogy "Kiviszem a szemetet, mert szeretlek". :-D

Ezután következett az új illat, az érzéki és friss Blue Seduction for Women bemutatása, ahol Antonio arról beszélt, hogy amikor először ment a céghez Barcelonába, kapott egy aktatáskát, amiben kis üvegekben különböző illatminták voltak, pl. a "Vasárnap reggel" nevű, ezek a minták a világ minden táján azonosak (belőlük, a megfelelő arány kikeveréséből áll össze a kívánt új illat).

Előző este, a Broadway jótékony, AIDS ellen harcoló szervezetének (Broadway Cares/Equity Fights AIDS) támogatásával megnéztek egy előadást, amihez Antonio hozzáfűzte, hogy annak idején, amikor a kölniiparba is bekapcsolódott, az volt a feltétele, hogy a cég (PUIG) folyamatosan jótékonysághoz kösse az üzletet. Mindig, amikor megjelenik egy újabb illat; pl. "Argentínában, ahol egy gyerekkórházban, a Garrahanban is voltunk, ami együttműködik a UNICEF-fel, aztán Aspenben, vagy amikor idejöttem most New Yorkba, nem is lehetne másképp, a Broadway Cares egy fantasztikus szervezet. Mindenki tudja, hogy a '80-as években az AIDS programmal kezdték, ma segítik a bronxi gyerekeket, csodálatos munkát végeznek, az USA 48 államában tevékenykednek."

Whoopi Goldberg: "Van egy előadás is, az In Heights című darab szereplőivel, különleges művészek lépnek fel benne."

Antonio: "Hogy érted azt, hogy különleges művészek? ... Gyerekek. Különböző szervezetekből, mint például a Rózsák Háza, a La R.Evolución Latina, a Steps, a Ballet Hispanico, és csodálatos, amit csinálnak. Az előadás egyszerűsége miatt. Mint ahogy a neorealista Vittorio de Sica (olasz filmrendező Wikipédia) tette: hétköznapi történeteket mesélt el, semmi nagy dolog: nincsen benne drog, fegyver, káromkodás, csupán emberi történetek. És ezért van az emberre olyan nagy hatással a maga egyszerű, gyönyörű módján."

A beszélgetés végén, mit ad Isten :-D előkerült Csizmás Kandúr is ...

A közönség minden tagja egy üveg Blue Seduction for Womennel térhetett haza :-)

Pár kifotózott képkocka a Mall-on

Videó:

Letölthető | Nézhető

_______________________________________________________________


2008.08.15. - Luis Salgado blogja


Kép a múltkori parfümös estről Luis Salgado blogjában.

Ő a R.Evolución Latina igazgatója, az In The Heights című, Tony-díjas Broadway darab társkoreográfusa és az est koreográfusa is ő volt:

Blog linkje

Bővebb információk a cégről, a szervezetekről, az együttműködésről, angolul.

_______________________________________________________________


2008.08.15. - Talán megússza a La Gaviota


A SUR híre szerint talán nem bántják Antonio málagai otthonát!

Az előzmény itt olvasható

Juan Espadas, a régió illetékes elnöke szerint azok az épületek, amelyek ugyan a közterületen, a zöld zónában állnak, de nem zavarnak amúgy senkit, a legalizálásuk után nem kerülnek teljes, vagy részleges lebontásra.
Konkrétan Antonio házáról azonban nem esett szó._______________________________________________________________


2008.08.13. - Police - videó


Na végre! Fantasztikus videó került fel a netre: íme, így készültek a csodás szemüvegreklám képek, amikben már hónapok óta gyönyörködünk.

A Ballistic című filmből is vannak benne jelenetek; kicsit furcsa, de azért nem vészes :-)_______________________________________________________________


2008.08.08. - Boldog születésnapot! :-)


Boldog születésnapot Antonio (aug. 10.) és Melanie (aug. 9.) !_______________________________________________________________


2008.08.06. - Blue Seduction videó


Még mindig uborkaszezon van, de a YouTube-ra felkerült a WireImage videója:

(A beágyazás le van tiltva, szóval itt a linkje)


Antonio a videóban: "A cég 12 évvel ezelőtt alakult, új márkákat, új illatokat dobtunk piacra; ez már az ötödik. És ahogy azt már mondtam, az elejétől fogva az volt a feltételem, hogy a haszon egy része jótékony célokra menjen."

_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére