Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2008.05.02 - 05.29.


2008.05.29. - Lakers meccs


Május 29-én Antonio, Cameron Diaz és a Shrek producere, Jeffrey Katzenberg Lakers meccsre mentek együtt. Denzel Washingtonnal is találkoztak, akivel Antonio a Philadelphia óta jóban van.
Láthatóan jól szórakoztak, képek a Mall-on.

Thanks KC!

_______________________________________________________________


2008.05.28. - Rádióbeszélgetés


Antonio és a kosaras Pau Gasol (lásd: Lakers meccses hír) tegnap egy rádióműsorban volt vendég, a Ritz Carlton Hotelben, Marina del Rey-ben (Los Angeles).
A Mallon olvasható részletben nem esett szó filmről, csak a kosárról és Los Angeles-ről.

Thanks KC!Június 5-én feltöltve ez a hír:
Videó a rádióbeszélgetésről

Kattints a linkre: Aol.com videó_______________________________________________________________


2008.05.22. - Hölgyvilág


Egy interjú olvasható Antonióval a Hölgyvilág legújabb számában (X. évf. 11. szám).
Nagyon úgy tűnik, hogy le van rövidítve, és van, ahol nem egészen stimmel... no comment, ki kellett férnie erre a három oldalra :-)

Köszi Helga!


Antonio háza táján nagy a csönd mostanában. Csak nem pihen végre?? Csoda! :-D_______________________________________________________________


2008.05.16. - Újabb Guido-jelölt


Egyes hírek szerint a Nine musical filmváltozatában az Oscar-díjas Daniel Day-Lewis fogja játszani Guido Contini szerepét.
Egy biztos: a tehetsége megvan hozzá. Csak kérdés, hogy eléggé "egzotikus" lesz-e a szerepre. Abban nagy a kritikusok között az egyetértés, hogy Antonio alakítását nehéz kiverni az ember fejéből.

/ Chud.com /

_______________________________________________________________


2008.05.14. - Boldog évfordulót!
_______________________________________________________________


2008.05.06. - Kritika + LA képek


Mivel Spanyolhonban vetítik a My Mom's New Boyfriendet (Mi novio es un ladrón címmel), Rubén a Mallról megírta a véleményét:
"Nemrég néztem meg, és meg kell, hogy mondjam, jobb, mint vártam. Nem egy Oscar-díjas alkotás, de sokkal jobb, mint vártam. Szórakoztató és nem lehet tudni, mi lesz a vége (hacsak nem olvastad el a spoilereket valahol). Antonio nagyon jól néz ki a filmben (bizonyos női vélemények alapján, amik a moziban elhangzottak), Meg [Ryan] pedig dögös. Colin Hanks nagyon emlékeztet az apjára, ugyanolyan az arckifejezése.
Ajánlom a filmet. Remélem, ti is láthatjátok, minél előbb."

Gracias Rubén!

Május 6-án elcsípték Antoniót a lesifotósok, Beverly Hills-ben, a Bedford Drive-on. Éppen egy liftbe készült beszállni, de azért válaszolt a kérdésekre:
Megkérdezték tőle, hogy van és vannak-e új filmes tervei. Azt mondta, Melanie és ő jól vannak, és a terve egyelőre a pihenés és a nyaralás.

Képek a Wenn oldalán

Videó:_______________________________________________________________


2008.05.06. - Újabb Police hátterek


A hivatalos oldal lecserélte a háttérképeket újabbakra.
Letölthetőek a háttérképek 3-féle méretben.

Helgától kaptam egy Szombathelyi Est címlapot szkennelve. Köszi Helga!_______________________________________________________________


2008.05.03. - Opera videó + Nine musical-hír


Megnézhető egy videó a múltkori operás hírrel kapcsolatban ezen az oldalon

Antonio elárulta, hogy vissza fog költözni New Yorkba, mert szereti a város kulturális életét. Plácido Domingót még Buenos Aires-ben ismerte meg, amikor az Evitát forgatták, akkor találkoztak.

Apropó New York és Broadway!!!

Május 1-i hír, Variety.com - - Javier Bardem mégsem lesz Guido Contini a készülő Nine-ban. A Rob Marshall (Chicago) rendezésében készülő filmváltozatba már bekerült Penélope Cruz, Marion Cotillard és Sophia Loren is, Antonio azonban már a kezdeteknél is cáfolta, hogy ő játszaná a főszerepet.
Most megcsillant egy halvány reménysugár, talán észbe kap a rendező és elkezd könyörögni Antoniónak......talán. Jobbat úgysem találna, aki nem hiszi, nézze meg a Nine aloldalt itt a weboldalon: Gitárlecke - Egy álom valóra válik - Broadway ;-)

_______________________________________________________________


2008.05.03. - Spanyol My Mom’s ... plakátok
_______________________________________________________________


2008.05.02. - Péntek Vegas-ban


Május 2-án, pénteken Antonio és Melanie elvitte Stellát és Dakotát Las Vegas-ba, a Cirque de Soleil előadására.
Csak ez az egy kép található a neten (Las Vegas, péntek, The Mirage), legalábbis egyelőre.

lvrj.com_______________________________________________________________


<< Vissza a hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére