Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2008.03.04 - 03.25.


2008.03.25. - Esta Mañana – videó


Antonio ma délelőtt a TVE Esta Mañana című műsorában volt vendég. Szépen le is maradtam róla ... sajnos későn tudtam meg, hogy benne lesz a műsorban, de jó mentségem van: a Zorro álarca ment az ORF 1-en. :-D
Szerencsére egy kis részletet leadtak a Corazón... című magazinműsorban is. Feltöltöttem, megnézhetitek ti is.

Mihelyt pontosan megtudom, miről beszél a részletben, ide is beírom (nagyjából értem, de nem akarok félreérteni semmit). Ha valaki tud spanyolul, szívesen fogadom a segítséget.

Videó: 22,4 MB | AVI | LETÖLTÉS (jobb klikk - mentés másként)

_______________________________________________________________


2008.03.24. - Semana Santa, videócset20-án, csütörtökön Antonio visszatért Londonból.
Aranyos, ablakból kukucskálós képek a galériában. Katt ide!
21-e, Nagypéntek:

A videó-chat lezajlott (előtte Antonio a helyi rádióban is szerepelt), de valószínűleg csak a spanyolok kaptak „szélesvásznú” műsort. Itthon is és az USA-ban is csak egy homályos, gyakran frissülő kameraképet kaptunk, a csetbe pedig nem engedett beírni…
A kérdések és a válaszok olvashatóak a Sur oldalán, ahol a cset zajlott. Katt ide!

Persze azért nem lustálkodtam, jópár képet elkaptam, homályosak ugyan, de néhány kedvenc van köztük Katt ide!

Egy kis „best of”…A neten található képek felkerültek a galériába. Javier is ott van az egyiken az ajtóban, a másikba meg belelóg az orra Katt ide!

Videó:_______________________________________________________________


2008.03.20. - Videó chat Antonióval!


Íme, ez a DiarioSur oldala, ahol holnap, azaz már majdnem ma, de a félreértések elkerülése végett: 2008. március 21-én pénteken, este 20.30-tól Antonio online lesz!

Nem számítok csodára, nagy valószínűséggel nem fogunk látni semmit, hiszen túl lesz terhelve a rendszer, bár, azért fel kellene, hogy készüljenek rá. Majd meglátjuk, azért egy próbát megér.

Már lehet kérdéseket beküldeni (gondolom, angolul is, mivel megérti), ezt lehet látni a bal oldalon a narancssárga sávban. Kattints át a kék fülre, és már kérdezhetsz is! ("Haz tu pregunta") :)_______________________________________________________________


2008.03.18. - Semana Santa, új project, Blue Seduction…


Álmos társaság :D
Ezek szerint doña Ana rájukvert egy kört :D
Március 17-én készült kép, kattints rá a nagyításhoz!

A DiarioSur szerint Antonio idén is élőben fog beszélni a málagai rádióban péntek este. / 12:30PM PDT - Ha jól számolom, akkor ez magyar idő szerint 20.30 lesz. /
És idén lesz még egy videó-chat is, talán élőben lehet követni a honlapjukon… talán…

Két újabb videó vasárnapról:
- YouTube
- Elmundo.es


~~~
Gyönyörű és nagy méretű Blue Seduction képek a Mallon!
A reklám CD-ről származnak, és a kölni reklámjának forgatásán készültek.

Thanks KC!

Kattints a képekre, és elvisz a galériába!Mint már várható volt: a Blue Seductiont is jelölték a FiFi-díjra, amely a kölnik / parfümök Oscar-díjának számít. Nem lenne meglepő, ha idén is nyerne…

MEN’S POPULAR APPEAL
• Bijan Nude Men
• Blue Seduction for Men by Antonio Banderas
• Intimately Beckham Men
• Mustang Cologne Spray
• Samba Sexy Man

BlogSephora.com

Thanks Di!


~~~

Az USA-ban ugyanúgy, ahogy nálunk, „kimaradt valahogy” a Bordertown DVD extrái közül az interjú Antonióval. Ezek szerint a németről nem, ide kattintva le lehet tölteni (jobb klikk a linkre, utána ki kell csomagolni rarral vagy zippel) | Danke Sabine!


~~~
Új projekt?

EstrellaDigital.es
A cikk végén:

„Cuando termine este rodaje viajará a Los Ángeles para rodar la película Fellini Black and White, dirigida por Henry Bromell y protagonizada por la británica Emily Watson y el estadounidense Laurence Fishburne.”

------ Vagyis, ha jól értem: Amikor befejeződik ennek a filmnek a forgatása [The Other Man], LA-be utazik a "Fellini Black and White" című filmet forgatni Henry Bromell rendezésében, ahol a brit Emily Watson és az amerikai Laurence Fishburne lesznek a főszereplők." Hurrá!!! (de azért pihenni sem ártana néha…)

_______________________________________________________________


2008.03.17. - Semana Santa – videó, képek


Levadásztam az első videót a TVE-ről. Feltöltöttem a Semana Santa oldalra, katt ide (utolsó videó 2008. március 16.), és felkerült még egy 2006-os videó is, megtaláltam az egyik cd-n (második, piros csuklyás kép).

Ja, és a videóban megemlítik Londont is. Feltűnt a „Londres” szó, de a többit nem értettem pontosan, ezért megkértem a Mallról Rubént, hogy mondja el, miről van szó: Az újságírók a Semana Santáról kérdezték, és a filmről, amit Londonban forgat (The Other Man – utómunkálatok). Hétfőn, kedden és szerdán ismét Londonban lesz, aztán visszajön Málagába. Pár nap szabadságot kért a londoniaktól, hogy otthon lehessen az ünnepek alatt, és hogy az édesanyjával is tölthessen pár napot.

Ennyit a Story firkálmányáról….
Egyébként már a videó felvétele során feltűnt, hogy Antonio és Melanie egymás kezét fogják. „Örök harag üzemmód” esetén nem ez lenne a helyzet…

A galéria is bővült pár vasárnapi képpel. Katt ide!
_______________________________________________________________


2008.03.17. - A Story legújabb agyszüleménye…


A március 13-i Story-ban olvasható az újabb baromság. Régen volt már ilyen, nem tudtam, mi hiányzott… Utoljára azt hiszem, két oldalt írtak arról, hogy kinek mennyi ránc van az arcán, gratulálok, szép teljesítmény! Nem nagyon foglalkozom ilyennel, de ezzel muszáj, mert több szempontból is felháborító. Ja, és persze a Bár vendégeinek is jár az igazság :)

- Melanie már egy jó ideje nem vesz bulvárlapokat, nem érdeklik a firkálmányok.
- „Megint egy ismeretlen nővel kapták lencsevégre” – Nem, majd bemutatja a médiának név szerint az összes asszisztensét. És az összes londoni nőt :D
- „Meséli a színésznő egy barátnője” – a szokásos hiteles forrás…
- „Meséli a fotós” – neve is van? Antoniót a gyásza miatt az utóbbi hetekben jobban megviselik a lesifotósok, mint ahogy általában. Most nem megy oda hozzájuk, nem integet kedvesen. Azt hiszem, ez érthető.
- „Tulajdonképpen nem történt semmi rendkívüli, hiszen a filmsztárról tudni lehet, hogy amikor csak teheti, félrelép. Erre főleg akkor akad lehetősége, amikor a munkája külföldre hívja.” – He??? No comment.
- Még ha lenne is valami nőcske Londonban: ebben a nehéz időben nem hagyná magára az édesanyját. Ilyet csak azok írnak le, akik nem ismerik. Ja, és nem szoktam gonoszkodni, de nézzetek már rá erre a nőre….
- A temetésen készített fotót berakni ehhez a cikkhez pedig mocsok egy dolog.
- Dobó Katát is idenyomni: ehhez külön gratulálok.


Kedves Story: el lehet menni a sunyiba! Biztosítom hozzá a díszsorfalat._______________________________________________________________


2008.03.16. - Elkezdődött a Semana Santa


Antonio és Melanie már megérkeztek Málagára, ahol megkezdődött a Semana Santa.
Antonio a kelleténél kevesebbet mosolyog, nemrég elhunyt édesapja hiánya miatt, Melanie pedig Antonio édesanyjának nyújt támaszt a képek tanúsága szerint (mindig közeli kapcsolatban voltak, doña Ana Bandera rajong Melanie-ért).

Az Hola.com képei a galériában. Katt ide!_______________________________________________________________


2008.03.12. - The Other Man – még több kép, hírek


Több órámba került, de sikerült szétválogatnom az eddig megjelent forgatási képeket: közel 300 db kép került fel a galériába. Katt a képre!


Videó a forgatás néhány képével

Hírek:

Milánó, március 3.
/Apcom/

Antonio Banderas, Liam Neeson és Laura Linney március 2-án meglátogatták a Santa Maria delle Grazie-templomot, és természetesen megnézték Leonardo da Vinci Utolsó vacsoráját is. Antonio a világhírű San Siro stadionban 4-én megnézte a Milan-Arsenal meccset, a Vörös-feketék szurkolója lévén.
A The Other Man stábja február 29-től március 1-ig forgatott a Comói-tónál, majd Lombardia székhelyére, Milánóba utazott.

---

Málaga Filmfesztivál

A 11. filmfesztiválon bemutatásra kerül Javier Gutierrez "Before the Fall" című filmje, aminek Antonio a társproducere.

---

Áprilisban kezdik vetíteni Spanyolországban a My Mom's New Boyfriendet, legalábbis a DiarioSur szerint.

---

Vacsora a tónál

Március 2-án, vasárnap, Antonio Cernobbióban a Garden Restaurant nevű étteremben vacsorázott. Articsóka salátát evett Grana Padano sajtszeletekkel, radicchiót/veronai salátát gyömbérrel fűszerezve, marhaszeletet és csokitortát :) Mindezt egy kis Amarone borral öblítette le.
Körülbelül 40 emberrel érkezett, de egy külön kis elkerített helyen evett pár közelebbi emberével.
"Nagyon nyitott személyiség, és nagyra becsülte a vacsorát" - mondja Christin De Cillis, az étterem tulajdonosa.

Thanks Di! :)_______________________________________________________________


2008.03.06. - The Other Man – forgatási képek


Az előző pár napokban, a Comó-i tó partján, valamint Milánóban készült forgatási képeket gyűjtögetjük össze a Mall-on. Kattints ide
Rex képek Sajnos kicsik, ha valaki hozzá tud jutni nagyobb változatokhoz, azzal mindnyájunknak nagy örömet szerezne :)
Mihelyt össze lesznek rendezve, vagyis kiderül, hogy melyik kép hányadikán született, felkerülnek ide a galériába.

Milánóban Liam Neeson is csatlakozott a stábhoz, Antoniónak gázos hajat csináltak, és a cipője még ennél is gázabb, de azért Laura Linney-t a falnak nyomja .... :D :D

_______________________________________________________________


2008.03.04. - The Other Man forgatás, Dobó Kata hír


The Other Man forgatási képek, március 1., Comói-tó, Olaszország (Laura Linney-vel):Dobó Kata hír

A RTL Klubbon láttam először a hírt, majd a magyar netes bulvároldalak következtek. Egyik ezt írta, a másik azt ... szokás szerint ...
Amíg nem derül ki pontosan, miről is van szó:
- Kata nyilatkozott, hogy Jude Law és Tim Roth oldalán szerepet kapott egy kosztümös filmben, amelynek a forgatása Spanyolországban kezdődik áprilisban
- szerintem Antonio NEM fog szerepelni a filmben, bármennyire is sokoldalú, egyszerre két helyen azért nem tud ott lenni ... hacsak nem fejeződik be addigra az Other Man forgatása, amit még csak március 1-jén kezdtek el - szerintem rendezni SEM fogja, legközelebb rendezni a Carmen című opera filmváltozatát szeretné - producerség: ez a legvalószínűbb, DE - lehet, hogy csak a Green Moon nevű cége támogatja azt a spanyol filmes csapatot, akik belefognak ebbe a filmbe

Majd meglátjuk, mi igaz és mi nem, de amire a Fókusz című műsorban mutogattak, hogy ott az IMDb-n Kata neve (katt ide), ott Antonio neve nem szerepel. Katának természetesen sok sikert, vigye kis hazánk jó hírét mindenfelé a nagyvilágban! :)

A bulvár oldalak, ahol olvasható a téma : 1 | 2 | 3 | 4

+ egyéb hírmorzsák:
Az El Camino de los Ingleses / Forró zápor szerepelni fog a dublini filmfesztiválon (Ír Filmintézet Spanyol Filmfesztiválja - március 19-30.), és a 14. spanyol és latin-amerikai filmfesztiválon (Viva - március 6-16.)

_______________________________________________________________


<< Vissza a Hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére