Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

HÍRARCHÍVUM - 2008.01.18 - 02.26.


2008.02.26. - The Other Man, Police-képek


Az olasz weblap, a Lariowood szerint március 1-jén kezdődik a festői Comói-tónál a The Other Man című film forgatása. Link A gyönyörű olasz kisvárosban, Cernobbióban lévő híres luxushotel, a Villa D'Este a 16. században épült hercegi rezidencia, ahol már le van foglalva a lakosztály.
Még egyelőre nem tudni, hogy Melanie is megy-e vele, de én a helyében ezt nem hagynám ki :)

Újabb Police szemüveg képek
Lassan előkerülnek a képek itt-ott, most éppen a hivatalos oldalon.
Letölthető háttérképek 3-féle méretben.

_______________________________________________________________


2008.02.07. - A The Code az EFM-en


A Berlinale 2008, azaz a Berlini Filmfesztivál alatt zajló European Film Market (EFM) (február 7-14.) kínálatában szerepel a The Code című thriller is. Ezek szerint villámsebességgel zajlottak le az utómunkálatok. Filmes szakemberek, producerek, forgalmazók gyűlnek össze a filmfesztiválon zajló eseményektől pár percre lévő Martin-Gropius-Bau (MGB) nevű épületben, hogy végignézzék a kínálatot.

Thanks Di! :-)

_______________________________________________________________


2008.02.05. - + Temetés +


Antonio édesapjának a temetése tegnap volt, ahol a kötelező lesifotós slepp is ott taposta egymást...
Az Hola.com-on olvasható a cikk, a képre klikkelve nagyobb méretben is meg lehet nézni az összeset. A jobb oldalon lehet tovább léptetni, összesen 5 darab van.
Ide az oldalra nem töltök fel képeket a temetésről.
Annyit tudok, hogy már régóta beteg volt az édesapja, de most karácsonykor rosszabbul lett, ezért Antonio minden lehetséges időt otthon töltött, és a szüleit odaköltöztette magához. Melanie és Stella Los Angelesből repült szombaton haza a hír hallatán, az Hola.com képein még Antonio öccse, Javier látható, a felesége és a két gyerekük.

_______________________________________________________________


2008.02.03. - + Meghalt Antonio Banderas édesapja +


Ismét egy szomorú hír: José Domínguez Prieto, Antonio édesapja tegnap halt meg, hosszú betegség után, 87 éves korában. Utolsó napjait Antonio marbellai házában, a La Gaviotában töltötte.

Jó hír viszont, hogy nem az egész házat fogják lerombolni, hanem csak azt a pár hálószoba részt, ami a problémás területen fekszik, és az egyenesen a tengerpartra vezető kis utat.

_______________________________________________________________


2008.01.30. - + Meghalt Selmeczi Roland +


Antonio magyar hangja, a mindössze 38 éves színész tegnap autóbalesetet szenvedett.
Origo-cikk
Szinkronhangok.hu adatlap
2006-os interjú
Színház.hu adatlap_______________________________________________________________


2008.01.24. - Filmezz Málagán


Antonio arra buzdítja a filmeseket, hogy szülővárosában érdemes filmet forgatni, mert gyönyörű és nagyszerű lehetőségekkel teli. Beszél a gazdag történelméről, arról, hogy római, arab és keresztény emlékeket őriz és hogy minden filmes álma a fejlett filmipar miatt.
Azzal a mondattal zár, hogy „Si el cine es luz, Málaga es puro cine” - Ha a film a fény, Málaga csupa film.
(Így népszerűsíti szülővárosát, annak ellenére, hogy a házát nemsokára lerombolják... :( )
Videó itt látható
Bal oldalon a Málaga reklám-videó „Spot Málaga” címmel megnézhető az oldalon.
Thanks KC! | Gracias Rubén! :)

_______________________________________________________________


2008.01.18. - The Other Man - Antonio ismét kamerák előtt


Február 14-én kezdődik Richard Eyre rendezésében a The Other Man című film forgatása. A főszerepben Liam Neeson, Laura Linney, Antonio Banderas, Romola Garai.

A forgatókönyvet Bernhard Schlink könyve nyomán Richard Eyre és Charles Wood írta, a történet arról szól, hogy a férj, Peter (Neeson) gyanút fog, hogy a felesége, Lisa (Linney) életében nem ő az egyedüli férfi, és nyomozni kezd utána. Lánya, Bryony (Garai) tanácsa ellenére Milánóba repül, hogy kiderítse, ki is az a titokzatos Rafe (Banderas)...

Forgatási helyszínek: Anglia és Olaszország (London, Milánó, Comói-tó)

Richard Eyre: színházi és filmrendező, számos díj tulajdonosa (Az egy botrány részletei című film Cate Blanchett és Judi Dench főszereplésével 4 Oscar-jelölést kapott)
Charles Wood: Eyre társírója volt az Iris, egy csodálatos női elme című filmnél
Gemma Jackson, látványtervező (Iris, Én, Pán Péter)
Tariq Anwar, vágó (Amerikai szépség)
Consolata Boyle, jelmeztervező (A királynő)

/Variety/

_______________________________________________________________


2008.01.18. - Hamarosan a La Gaviota is sorra kerül


Megkezdődtek Spanyolországban az illegálisan épült házak romba döntései. Antonio tengerre néző otthona is nemsokára sorra kerül.
/The Olive Press/


A hír előzménye:
2007.10.12 - Veszélyben Antonio málagai otthona :-(

Már évek óta húzódik az ügy, de úgy néz ki, tényleg lebontják a La Gaviotát (A Sirály). Antonio legkedvesebb, gyönyörű tengerparti otthonát 1997-ben vette teljesen törvényesen, eredetileg egy Encarna Sánchez nevű újságírónak épült. Öt hálószoba-rész a Los Monteros területén fekszik, amely 2003 óta közterületnek minősül, így illegális a magántulajdonba vétele. A parthoz akarnak ott építeni zuhanyzókat, öltözőket, éttermet. A baj forrása az, hogy 1993-ban az akkori polgármester, Jesús Gil y Gil illegálisan átrajzoltatta a terület határait, így több épület a 2003-as korrigálás nyomán elvesztette a legalitását. „Úgy érzem magam, mint egy csiga, hátán a házával, indulásra készen” - mondta Antonio. /RegionalNews/


_______________________________________________________________


<< Vissza a Hírarchívumba


_______________________________________________________________Ugrás az oldal tetejére