Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

RAJONGÓI LISTA


Mi az a rajongói lista?

A fanlisting-ek, rajongói listák lényege az, hogy ha valaki feliratkozik rájuk, azzal kifejezi egy adott dolog, leggyakrabban egy sztár iránti szeretetét. Nálunk még nem annyira elterjedt, mint külföldön.


Mi kell a csatlakozáshoz?

Általában elég csak a neved.
Meg lehet adni email címet is, ha van, akkor weboldalcímet is, de nem kötelezõ. Azért az email cím megadása jól is elsülhet: meg lehet ismerkedni általa más rajongókkal. Ami még emellett szól: az oldalak spam védelemmel vannak ellátva, tehát semmiféle reklámlevelet nem kapsz azért, meg megadtad az email címed.


Hogyan csatlakozhatok?

A listákon azt a szót kell megkeresni, hogy "Join". Rákattintva látsz majd egy ûrlapot, amit csak ki kell töltened.


Members/Fans

Itt vannak ország szerint felsorolva a rajongók, akik eddig csatlakoztak.


Codes

Itt láthatóak azok a kis buttonok/gombok, amelyek közül választhatsz, ha a honlapodon meg akarod mutatni ország-világnak, hogy rajongó vagy. Ha hozzálinkeled a rajongói lista oldal címét is, azzal népszerûsítheted is.
Ez persze nem kötelezõ.


Affiliates

A rajongói listák is gyûjtik a partnereket, ugyanúgy, ahogyan a weblapok is. Általában hasonló témájúak szoktak egymással partneri viszonyban állni.


Egyéb

A listák némelyikén találhatsz információkat az adott sztárról, de mivel ezek nem komplett weblapok, általában rövid ismertetõket tartalmaznak csak.


„Segítsééég!”

Ha nem találsz meg valamit egy listán, vagy segítség kell az angol miatt, írj nyugodtan a chat-be, együtt kibogozzuk! (Néha olyan dizájnosak ezek az oldalak, hogy úgy kell megkeresni nagyítóval, hol kell csatlakozni)

Azt szokták odaírni a listák üzemeltetõi, hogy elég csak egyszer megnyomni a csatlakozáshoz szükséges ûrlap küldõ gombját. Nem automatikusan fog megjelenni a neved a listán, hanem akkor, ha a gazdája felír rá.

_______________________________________________________________

Külföldi listák:


Csatlakozz te is a rajongókhoz!


fanlisting fanlisting fanlisting fanlisting

_______________________________________________________________

A magyar lista:


fanlisting