Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlink

AZT BESZÉLIK ...
Antonio életrajzaSzületésétõl kezdve végigköveti életét napjainkig, fõleg persze filmes karrierjére koncentráltan.

_______________________________________________________________
FilmográfiaAntonio eddig rengeteg filmben dolgozott, színészként, producerként, rendezõként egyaránt. Itt megtalálod a szép hosszú filmlistát, a korai spanyol Almodóvar-filmek címeitõl elkezdve a hollywoodi kasszasikerekig.

Két interjú-részlet:

„Amióta eljöttem Spanyolországból úgy hajtok, mint egy bányaló ... Én ugyanis abban nõttem fel, hogy a munkának örülni kell, mert volt részem a munkanélküliségben, amikor fogalmam se volt, mibõl veszek kaját ... Évekig tudatosan nem mondtam nemet semmire. De ugyanilyen tudatosan vártam, hogy eljussak a pályán addig a pontig, amikor már kicsit lazíthatok a gyeplõn. Amikor már nem feltétlenül kell válogatás nélkül mindent eljátszanom.”

(Návai Anikó interjúja, 2003)

::

„Az a rengeteg munka és Hollywoodban töltött idõ meghozta számomra a pénzügyi szabadságot. Most már tényleg olyan szerepeket vállalhatok, amelyek igazán érdekelnek, amelyeket tényleg el akarok játszani és nem kell arra gondolnom, hogy ez a karrierem szempontjából megfelelõ lesz-e vagy sem ... mivel nincs szükségem kastélyra és magánrepülõre sem, abszolút jól elvagyok azzal, amim van.”

(VOX - 2006. november, fordította Németh Zita)
_______________________________________________________________
Galéria - folyamatos feltöltés alattKépek, képek, képek, minden mennyiségben. Ez az, amibõl sohasem elég :) Igyekszem feltölteni a lehetõ legtöbb, jó minõségû képet.
_______________________________________________________________
MédiaAntonio életét és munkásságát végigkísérõ híreket tartalmazza, szöveges bejegyzések, videók, interjúk formájában.
_______________________________________________________________
Díjak és jelölések„Számomra a filmezés szenvedély, nem célom díjakat nyerni vele, nem tudnék úgy dolgozni, ha arra gondolnék, hogy díjat kapok a munkámért.”