Antonio Banderas vonzerejének titkát számtalanszor próbálták már megfejteni. Első ránézésre egy tipikus latin szívtipró: jóképű, szexis, temperamentumos. De valójában sokkal több ennél.

"Latin vagyok, de nem vagyok latin szerető"

Antonio kivételes ember.

Sokoldalú személyiség, tehetséges színész, énekes és rendező, aki tisztában van saját képességeivel, mégsem száll a fejébe a dicsőség, önmagáról mindig szerényen nyilatkozik. Sosem mesterkélt, vagy hiteltelen.
Az emberi kapcsolatok, barátok fontosak a számára; családszerető és erős szálak fűzik a hazájához. Kedves, és igen közvetlen; őszinte, nagylelkű és udvarias. Lelkesen érdeklődő és becsületes másokkal. Rendkívül intelligens és széleslátókörű; két lábbal áll a földön, mégis kalandként fogja fel az életet, amelyet meg kell élni, de nem szabad túl komolyan venni. Jó humora van és nem okoz neki gondot önmaga kifigurázása sem.
Egyszóval a kinézet csak felszín, a szép külső szép belsőt takar. Mindez talán magyarázatot adhat különleges vonzerejére.chat
partnerek

house lothlorien michaeljackson ancsagirl crissangel davidgarrett avesavaria
Több, mint 60 kategória között kereshet érdeklődési körének megfelelő honlapokat. Ha népszerűsítené honlapját akkor is látogasson el ide! A legnagyobb bannercsere-portál!

in memoriam

selmecziroland

a bár

Nyitva: 2006.05.29. óta
Bártulaj: Éowyn
Kapcsolat, linkek, infók

hotlinkKULCSLYUK - friss hírek a Facebookon:

A blogban: kiemelt események, interjúfordítások, linkgyűjtemények >>


Banderas Bár Twitter


_______________________________________________________________


Legutóbb feltöltött képek a galériában:
_______________________________________________________________

TV


Antonio Banderas a tévében


_______________________________________________________________

RAJONGÓI LISTA
fanlisting
Csatlakozz Te is a rajongókhoz!

Ide kattintva eljutsz a nemzetközi listához.
Ide kattintva eljutsz a MAGYAR listához.

Mi az a rajongói lista? Kattints ide és megtudod!

_______________________________________________________________

RÓLA MONDTÁK

img
Javier Bardem

„Abban a szerencsében volt részem, hogy láthattam őt a színpadon a Nine-ban, és fantasztikus volt. Az előadás után oda tudtam menni, hogy köszönjek neki, és teljesen letaglózott az energiája. Uralta azt a színpadot, és ez elég nehéz feladat. Nem tudom, mi lesz a filmváltozat sorsa, de senki nem tudja Antonio Banderastól elvenni a helyét, vagy pozícióját ebben, vagy másban sem, hiszen ő egy úttörő. Amit tett, az minden utána jövő színész számára nagy szívességet jelent.”
„Hálásnak kell lennünk Antoniónak azért, hogy kinyitotta előttünk a kapukat. Nem könnyű összepakolni és elmenni egy olyan országba, aminek még a nyelvét sem beszéled. Csak kevés ember ismeri el azt, amit Antoniónak meg kellett tennie. Spanyolországban mi mindig megvédjük a mieinket, de vannak olyan emberek is, akik nagyon aljasak. Akik kritizálják Banderast, azok vért izzadnának, ha meg kellene szólalniuk angolul.”


kep
Mary Stuart Masterson

„Antonio hihetetlen. Mindenekelõtt elképesztõen tehetséges és okos. A legtöbb ember nem is tudja, milyen intelligens ez a férfi. És mindemellett nagyon bájos, nyílt, segítõkész és vidám ember. Ha bárki máshoz hozzá kellene mennem a férjemen kívül, õ lenne a következõ a sorban!”


Róla mondták, még több vélemény >>

A Nine musical oldala >>