: 2007.11.18 - 12.07. :

 

 

2007.12.07

Javier Bardem Antonióról

"Hálásnak kell lennünk Antoniónak azért, hogy kinyitotta előttünk a kapukat. Nem könnyű összepakolni és elmenni egy olyan országba, aminek még a nyelvét sem beszéled." Javier így nyilatkozott a New York Times-nak azzal kapcsolatban, hogy egyes spanyol színészek kritizálják Banderas-t, amiért az hátrahagyta szülőhazáját: "Csak kevés ember ismeri el azt, amit Antoniónak meg kellett tennie. Spanyolországban mi mindig megvédjük a mieinket, de vannak olyan emberek is, akik nagyon aljasak." Bardem szerint "akik kritizálják Banderas-t, azok vért izzadnának, ha meg kéne szólalniuk angolul". Neveket nem mondott. Javier Bardemnek valószínűleg igaza van a kapuk kinyitásával kapcsolatban, de tény az, hogy Antonio Banderas kitűnő színész volt, amikor a hazájában élt.  Vivirlatino

2007.12.04

Helló, Málaga!

 

Külön ugyan, de megérkeztek Málagára, ahol kikapcsolódtak, barátokkal találkoztak, majd az Antonióról elnevezett téren vásároltak :)

2007.12.02

Adios, Szófia!

 

Véget ért a The Code forgatása.
Antonio az utolsó felvételek után összegyűjtötte a csapatot, és megköszönte mindenkinek a csodálatos munkát. "Nagyszerűek voltatok, és azt hiszem, figyelemre méltó filmet készítettünk. Remélem, ismét találkozunk. Köszönöm." Hangos taps fogadta a köszönetnyilvánítását. Standartnews  Thanks Angie! :-)

2007.12.01

Csizmás akcióban :-)

 

Megnézhető egy aranyos részlet a Shrek the Halls-ból, amiben Csizmás elcsábul a pompom láttán :-)

YouTube videó  >>

2007.12.01

AB Csábító Illatok

 

 

 

Nagyszerű videó-összeállítás a reklámfilmekből, interjúval, kulisszák mögötti jelenetekkel. Várni kell, míg betöltődik, de megéri ;-)  >>

2007.11.30

Az elmaradt ebéd

 

Antonio és szófia polgármestere tegnap pótolta az Antonio megfázása miatt elmaradt közös ebédet. Képek egyelőre még nincsenek.
Thanks KC! :-)

2007.11.29

Melanie és Stella vásárlás közben

Hát, igen a lesifotósok mindenhol ott vannak...  >>

2007.11.29

Nagy sikert aratott a karácsonyi Shrek

 

A Shrek the Halls siker a TV-ben, ezt támasztják alá a felmérések, amelyek szerint több, mint 21 millióan nézték szerda este. Az ABC TV-társaság újra műsorára tűzi a fél órás különkiadást december 11-én, este 8 órakor.
The Hollywood Reporter

2007.11.29

Antonio kisugárzása - Marks & Spencer-forgatás

 

Antonio olyan sármos, hogy a divatcég karácsonyi reklámfilmjének forgatásán a kolléganők megnémultak. A nagyköltségvetésű TV-reklám, amelyet Hollywood aranykora ihletett meg, olyan hírességeket vonultat fel, mint Erin O'Connor, Elizabeth Jagger, Laura Bailey és Twiggy, akik rivalizálnak Antonio kegyeiért. És úgy tűnik, a valóság is nagyon hasonló volt. O'Connor: "Amikor Antonio megjelent a színen, mindenki elhallgatott. Nagyon karizmatikus személyiség." Az 5 napos forgatás végére már mindenki elfáradt, de Antonio bolondozott és jól érezte magát. Állandóan zongorázott, és amikor vége volt, akkor sem akart elmenni. Contactmusic

2007.11.28

Karácsonyi Shrek a TV-ben

 

Ma este vetíti az ABC az USA-ban a Shrek the Halls című karácsonyi Shrek különkiadást. A reklámja megnézhető itt >>

2007.11.23

Antonio, mint TV-producer

 

Állítólag Antonio régi barátja, Salma Hayek nyomdokaiba lépve TV-producerként is kipróbálná önmagát. Szívesen közreműködne abban, hogy Melanie ismét kapjon tehetségéhez méltó szerepeket. HollywoodLatino

2007.11.23

Kék Csábítás - promóciós körút időpontjai

A Blue Seduction nevű illat reklámkörútjának december 10-i állomása Chile lesz, aztán december 14-én Argentína következik, ahol a díva Mirtha Legrand "karmai közé kerül" Antonio. TV-fellépések várhatók! :-)
Az új illat eladásának bevételei az UNICEF és a Gyermekétkeztetési Alapítvány számláira kerülnek :-) Primicias

2007.11.20

Thanks & Giving kampány 2007

 

 

Antonio idén is részt vesz az adománygyűjtésben a St. Jude Gyerekkórház javára.
Az intézményben olyan súlyos beteg gyerekeket is ellátnak,  akiknek a szülei anyagilag ezt nem engedhetnék meg maguknak.

Antonio látható a fő reklámban is, de van egy saját része is. A kislány, Melanie :-), aki már kigyógyult a rákból, a  kisfilmben azt mondja, hogy ha nagy lesz, riporter szeretne lenni.

Antonio: "-Kérdezz tőlem valamit!" Melanie: "-Hány éves vagy?" Antonio: "-Kérdezz valami mást...*nevet*" A film nagyon aranyos, megnézhető ezen az oldalon a többi kisfilmmel együtt  >>
Antonio eddig minden évben részt vett a kampányban, indulása óta.

2007.11.19

Kék Csábítás - promóciós körút

 

A legújabb, Blue Seduction nevű illat reklámkörútja december közepén kezdődik Dél-Amerikában.

A Puig cég bemutatott pár újdonságot Cannes-ban az Antonio Banderas Seductive Fragrances (AB Csábító Illatok) márka alá tartozó termékekből, amelyek nagy sikernek örvendenek az USA-ban, Spanyolországban és a latin-amerikai piacon.

 

A márka, amelynek termékei kiváló minőségűek, és minden évben rangos díjakat gyűjtenek be, idén ünnepli a 10. születésnapját - hiszen a Diavolo, Antonio első illata, 1997-ben jelent meg.

Minden illat a színész személyiségének más oldalát hivatott megmutatni. Jövőre jön ki az illat női változata, a Blue Seduction for Women. A férfi illat (BS for Men - nálunk már kapható szeptembertől) jellemző jegyei: friss, érzéki, tiszta és szexi; a kiszerelés színe: finom égszínkék.  Thanks Di! :-)
Antonio a reklámfilmet idén februárban forgatta Spanyolországban, előzmény: 2007.02.20-i hír >>  YouTube videóm  >>

2007.11.18

Harmadik Shrek DVD

 

Magyar DVD-megjelenés: 21-én! A TV-ben már reklámozzák :-)

 

 

: Hírarchívum > 2007.11.18 - 12.07. :